To mozna, ale jiste je, ze to bude prvni, kde budou zlataci samiSkubi píše:že by první srázek, kde budou modří v přesile![]()
![]()

Neda se nic delat, tak se uvidime na Krivonosce, pokud tam jedesJozkablack píše:Tak já musim s konečnou platností a se smutkem v duši přiznat, že zase nepřijedu!!! Jsme v Jizerkách a nejspíš to prostě nestíhám!!!Přeji krásné počasí ahodně zábavy!! Štve mě to ....druhej sraz a v Práglu a zase tam nebudu!!!!
Ne, a tentokrát nechám doma i manželkuClairVOYanT píše:Flasku nemuzu brat - preci po poziti pivecka nebudu ridit ... No i kdyz jedno ...bjuty píše:"Tohle" je krásný. (tu láhev vezmeš taky?)
Já má psa, Sama.
Sam? Presne tohodle mela jedna byvala a jmenoval se uplne stejne. Beres ho sebou?
Mám stejnej problém, od rána jsem v práci a na sraz pojedu rovnou z práce a je hodně těžké odhadnout kdy se mi povede z rachoty utéct, tak pokud by jste se někam z ničehož nic přesouvali dejte mi vědět na 606437121. DíkKUTAC píše:Ahoj, mozno by som prisiel, len neviem, ci to stihnem od tej 14-tej. Budete stale pri Globuse ? Aby som vas potom nehladal, ked sa oneskorim.
U me uz vis co priveztbig_bart píše:Tak lidicky, naposled se ptam, jestli nekdo nechce privezt od damona a fofinky - podlozky, samolepky, pedaly, na tricka se zeptam, popripade jestli jsem na neco zapomel, tak se damon urcite ozve![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti