Rád Ti odpovím, ale musíš se umět zeptat. Těžko se odpovídá na takhle obecně položené dotazy.....člověk neví jestli se ptáš na auta, jídlo, pití, poměry, politiku nebo nedostatek másla a vajíček v Jednotě v Horní Lhotěfoki píše:me se libi jak honza vsechno vi , vsude byl , vsechno videl a vsechno zna . ale zajimal by me teda jeho osobni nazor na soucasny stav jestli neco zlepsit a jak , co nechat a naopak kde to je v naprostem poradku . protoze si myslim ze svym zpusobem urazet nekoho diky kteremu ma treba praci a nazyvat ho jednoduchým mi prijde ponekud jednostranne a myslim ze nestastne zvolena formulace . ale treba se pletu
 ......ale abych nedráždil svými vyhraněnými názory místní revolucionáře, napiš mi své dotazy do SZ.
 ......ale abych nedráždil svými vyhraněnými názory místní revolucionáře, napiš mi své dotazy do SZ. A k těm urážkám. Já jsem neurazil nikoho. Nikoho konkrétního. Řekl (napsal) jsem, že pro jednoduché lidi může být informace o platech jen kost hozená jim pro "zaplacnutí huby", aby se nestarali o jiné, podstatně horší problémy. Že si to pár lidí vztáhlo na sebe a pasovalo se do role těch adresátů takových informací skutečně není můj problém. To je jejich věc jak sami sebe vidí.
Takže souhlasím: pleteš se.

...jak by nám bylo, mít doma každej jednu kravku kousek pole a roubenku bez elektriky
 ...jak by nám bylo, mít doma každej jednu kravku kousek pole a roubenku bez elektriky   .....
.....