tak jsme včera vyrazili na božhódový výlet ujeli 200 metrů pro něco jsem se vracela a auto nenastartovalo
 . Vyndaly se svíčky už jsou dost jeté a motor je přechlastaný. Tak jsem nechal benzín přes noc odvětrat a večer tam zkusíme dát jiné svíčky půjčené od kamaráda bo ono se teď špatně něco schání
 . Vyndaly se svíčky už jsou dost jeté a motor je přechlastaný. Tak jsem nechal benzín přes noc odvětrat a večer tam zkusíme dát jiné svíčky půjčené od kamaráda bo ono se teď špatně něco schání   . Měli jsme půjčený šroubovák na svíčky od souseda automechanika v důchodu, jeho dcera má taky focuse a ten pravil, že to 100% bude řídící palivová jednotka
 . Měli jsme půjčený šroubovák na svíčky od souseda automechanika v důchodu, jeho dcera má taky focuse a ten pravil, že to 100% bude řídící palivová jednotka   . Našemu servis teamu se to nezdá, protože když se svíčky vytahaly osušily obrousily od usazenin a kapku náhřály bylo vidět, že motor se snaží chytit o dost víc než před tím což mi na tu řídící jednotku nesedí.
 . Našemu servis teamu se to nezdá, protože když se svíčky vytahaly osušily obrousily od usazenin a kapku náhřály bylo vidět, že motor se snaží chytit o dost víc než před tím což mi na tu řídící jednotku nesedí.Auto mi teď přes zimu kapku zlobilo horší volnoběh což přisuzuju, že mohly dělat ty svíčky a někdy to i chcíplo, když šly otáčky prudce dolů. Je to přestavba na lpg už je potřeba vyměnit filtr plus nám to loni seřídili, že to o dost míň žere, ale právě jsem si říkala, že to chcípání může souviset s chudou směsí
 .
 .Prosím pokud by někoho něco napadlo
 a omlouvám, se že  se ptám jak blbá blondýna (jsem bruneta
  a omlouvám, se že  se ptám jak blbá blondýna (jsem bruneta   )
 )Hezké svátky všem!!!

, jak to udělal soused. Docela nerada bych si od jeho známého nechala vyměnit jednotku za X tisíc a pak zjistila, že je problém jinde. Cívka nás taky napadla nějak na to mrknem.
 , jak to udělal soused. Docela nerada bych si od jeho známého nechala vyměnit jednotku za X tisíc a pak zjistila, že je problém jinde. Cívka nás taky napadla nějak na to mrknem. . Moje logická úvaha je, že byly špatné svíčky a ty odpálily tu cívku a otázka je či i řídící jednotku. Svíčky jsou špatné už při vizuálním pohledu zkarbonované. Docela to je na prd takhle přes svátky
. Moje logická úvaha je, že byly špatné svíčky a ty odpálily tu cívku a otázka je či i řídící jednotku. Svíčky jsou špatné už při vizuálním pohledu zkarbonované. Docela to je na prd takhle přes svátky  
 ).
 ). . Mi to přišlo jako odvážná diagnoza na dálku kapku no, ale třeba má pravdu kdo ví. Každopádně mi opravdu přišlo divné, že se motor víc snažil, když jsme svíčky vyndaly ošmirglovaly osušily...první dva pokusy už už to vypadalo, že to chytne a pak se to horšilo. Koukala jsem na auto kelly, že nová cívka stojí kolem 1500-2 tis. která se případně vyplatí koupit, aby to k něčemu bylo. Podle mě bycho to asi zvládli vyměnit sami. Nová  řídící jednotka stojí prý 3 tis. a je otázka či fakt není špatné obé.
 . Mi to přišlo jako odvážná diagnoza na dálku kapku no, ale třeba má pravdu kdo ví. Každopádně mi opravdu přišlo divné, že se motor víc snažil, když jsme svíčky vyndaly ošmirglovaly osušily...první dva pokusy už už to vypadalo, že to chytne a pak se to horšilo. Koukala jsem na auto kelly, že nová cívka stojí kolem 1500-2 tis. která se případně vyplatí koupit, aby to k něčemu bylo. Podle mě bycho to asi zvládli vyměnit sami. Nová  řídící jednotka stojí prý 3 tis. a je otázka či fakt není špatné obé.

.
 . .
 .