Parkování venku & úpravy & hlasování
- Realife
- Junior
Parkování venku & úpravy & hlasování
5724
Naposledy upravil(a) Realife dne 05.02.2015 20:06, celkem upraveno 1 x.
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja si myslim, ze upravy aj ked prospesne pre jazdne vlastnosti, vykon a pod., su v prvom rade o radosti z tych uprav a "ukojenia" individualistickych tuzob
Takze racio je niekde v uzadi, a preto si myslim ze aj ked nema niekto garaz a je infikovany tuningom (tuzingom radsej nie
) tak si upravy neodpusti... 

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pred FoFo-m sme mali Megane, ktory stal 10 rokov vonku a myslim ze sa to na nom nejak extra nepodpisalo... Akurat sme 2x prisli o puklice a karoseria utrpela skor po parkoviskach pred robotou od dveri "pozornych" parkujucich... A potom mu akurat ublizili vselijake zivice zo stromov, to dat dole z kasne je riadna "streka"Realife píše:rozumim a souhlasim, ale spise jsem mel na mysli ve vztahu k tomu, že pokud rychle odchází negarážované auto, úpravy nemají tím pádem smysl.

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- martinsk
- Pokročilý
-
- Nováček
Parkování venku nedělá dobře nikomu, počasí si nevybírá, takže jestli je upravené nebo ne to je jedno.Jen mám o něj větší obavy, protože na parkovišti vyčnívá z davu.
Auto můžete mít načančané, upravené, hezky garážované, ale stejně vám to někdo může poškrábat, nebo ukrást, když třeba zaparkujete na parkovišti u obchodu.
Auto můžete mít načančané, upravené, hezky garážované, ale stejně vám to někdo může poškrábat, nebo ukrást, když třeba zaparkujete na parkovišti u obchodu.
[url=https://www.volny.cz/jasiomen/Focus/Black.htm:b9lxjlr5][img:b9lxjlr5]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:b9lxjlr5][/url:b9lxjlr5]
- canndale
- Zkušený
mno to je tazko, na parkovisku pred barakom sa radi podpisu magori s klucom alebo ho buchne zigulak, ked zisti ze nevie parkovat... najhorsie je ze aj ked sa garazuje tak sa s nim jazdi a moze sa poskodit aj pri tom, ci uz kamenmi za nakladakom, alebo ako sa mne stalo predvcerom ze ma zaspliechali betonom z mamuta, ked som stal na krizovatke
.. nastastie to slo umyt, ale niekde este ostali zbytky dufam ze to dast odplavi nerad by som skrabal lak...
auto je hlavne na jazdenie, aj ked to moje je uz pomaly sucastou rodiny, ale je fakt, ze upravene auta uputavaju vacsiu pozornost, najma na verejnych parkoviskach....

auto je hlavne na jazdenie, aj ked to moje je uz pomaly sucastou rodiny, ale je fakt, ze upravene auta uputavaju vacsiu pozornost, najma na verejnych parkoviskach....
Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
-
- Zkušený
- tapa
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Ja vuz mam venku jen kdyz jsem nekde byl!jinak ho davam do garaze.S tim lestenim je to pravda.kamos taky bydly v panelaku a kdyz jsi jede umyt auto tak ho ma 2 den zasrany.Jinak jsi mysim ze stani venku autu moc neuskodi kdyz na tom nebudou zadny moc velky upravy a kdyz jo tak garaz!A upravovat auto jsi myslim kdyz nedko bydli v panelaku tak urcite to ma cenu kdyz to nebude nic extremniho!!!
Ford Focus 2,0 16v 1999,Goodyear Eagle F1 Asymmetric † † †

- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
Upravovat jo, ale nedavat tam nic, co se da jednoduse odmontovat nebo co se nekdo muze pokusit odmontovat. Je to pak mucholapka na zlodeje. Kdyz uz, tak jsem spis pro upravy, co jdou nejak citit (tlumice, pruziny, vykon, ...) a ne co jdou jenom videt z venku 
Parkovani venku... zlodeji, sikovni sousedi, co parkujou pres narazniky, zavistivci, co chodi s klicema, kroupy, prach, bordel...
Kdyz umyju auto a po jizde je na nem vrstvicka prachu, tak ranni rosa vzdycky dokona dilo a muze se umyvat znova.
Zatim se mi na aute nic vazneho stanim venku nestalo, nic neukradli, akorat kdyz sousedovi kradli zigula, tak to natankovali do mojeho auta a utekli

Parkovani venku... zlodeji, sikovni sousedi, co parkujou pres narazniky, zavistivci, co chodi s klicema, kroupy, prach, bordel...
Kdyz umyju auto a po jizde je na nem vrstvicka prachu, tak ranni rosa vzdycky dokona dilo a muze se umyvat znova.
Zatim se mi na aute nic vazneho stanim venku nestalo, nic neukradli, akorat kdyz sousedovi kradli zigula, tak to natankovali do mojeho auta a utekli

- tapa
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele: