diagnostika Torque

Moderátor:ZaQik
memo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 109
Registrován: 21.04.2011 17:58

diagnostika Torque

Příspěvek od memo » 10.01.2013 12:14

Chcel by som si kupiť tento softwer Torque Pro pre android a k tomu http://dx.com/p/elm327-wireless-obd-scan-tool-112586

Moja otázka znie či tieto zariadenia budu komunikovať z mojim Focusom. A ake s tím máte skúsenosti.
Ford Focus kombi 1.8 TDdi 66kw 90PS ghia 1999

Uživatelský avatar
VH123
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1207
Registrován: 09.04.2009 09:37
Bydliště: Lovosice

Re: diagnostika Torque

Příspěvek od VH123 » 10.01.2013 14:04

BT modul i aplikace spolu komunikovat budou, ale auto ti asi nepodporuje OBD II protokol. Zkusit to můžeš, Torque má použitelnou trial verzi a BT modul tady od tebe určitě někdo koupí.

viz http://www.fordfans.cz/phpbb3/viewtopic ... 94&start=0
podporuje Ford TD, TDDI a TDCI motory (tyto motory nepodporují až do roku 2003 normu OBDII a nelze je tedy pomocí kabelů s ELM327 ani diagnostikovat)
Vojta
__________________
Ford Focus 1.6 16V 74 kW TrendoGhia 2003 LPG Stag 4
Ford Capri Mk2 2.3 V6 X-pack 1977
Mazda 5 CW 2.5 2012

memo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 109
Registrován: 21.04.2011 17:58

Re: diagnostika Torque

Příspěvek od memo » 11.01.2013 11:00

Tak to si ma nepotesil.
Ford Focus kombi 1.8 TDdi 66kw 90PS ghia 1999

Uživatelský avatar
vitacz
Zkušený
Zkušený
Příspěvky: 1736
Registrován: 16.06.2008 22:08
Bydliště: Praha 10

Re: diagnostika Torque

Příspěvek od vitacz » 15.01.2013 22:50

Nefunguje
Ford Focus 1.8 TDCi 74kW chip 92kW 125HP Kombi 2004 ->Galerie<-
ObrázekObrázek

dafo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 11
Registrován: 14.11.2010 16:51

Re: diagnostika Torque

Příspěvek od dafo » 23.01.2013 23:12

Na focuse 1.6 16V 74kW r.v. 2001 funguje

Uživatelský avatar
VH123
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1207
Registrován: 09.04.2009 09:37
Bydliště: Lovosice

Re: diagnostika Torque

Příspěvek od VH123 » 23.01.2013 23:18

S bensiňákama cajk, ale dehet to nemá až do cca 2004 rádo.
Vojta
__________________
Ford Focus 1.6 16V 74 kW TrendoGhia 2003 LPG Stag 4
Ford Capri Mk2 2.3 V6 X-pack 1977
Mazda 5 CW 2.5 2012

Uživatelský avatar
fplisek
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1254
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Ohrazenice okr. Třebíč, Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: diagnostika Torque

Příspěvek od fplisek » 23.02.2013 18:18

Mě funguje, mám v autě TDCi z 2004
Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie
Obrázek

Uživatelský avatar
vitacz
Zkušený
Zkušený
Příspěvky: 1736
Registrován: 16.06.2008 22:08
Bydliště: Praha 10

Re: diagnostika Torque

Příspěvek od vitacz » 25.02.2013 11:37

fplisek píše:Mě funguje, mám v autě TDCi z 2004
Ty nás chceš jen nasrat viď? :-)
Ford Focus 1.8 TDCi 74kW chip 92kW 125HP Kombi 2004 ->Galerie<-
ObrázekObrázek

Uživatelský avatar
fplisek
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1254
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Ohrazenice okr. Třebíč, Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: diagnostika Torque

Příspěvek od fplisek » 25.02.2013 19:47

Nechci :) , dneska jsem to testoval a fakt nejde, veličiny a info normálně zobrazuje, ale diagnostikovat nejde :( , pardon za mystifikaci :)
Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie
Obrázek

xbobcz
Junior
Junior
Příspěvky: 260
Registrován: 11.04.2011 21:16
Bydliště: Brno

Re: diagnostika Torque

Příspěvek od xbobcz » 25.02.2013 20:00

Nebyla to zadna mystifikace. S plnou verzi Torque to normalne chodi na poslednich kalibracich.
Samozrejme vcetne cteni a mazani chyb. Staci mit TDCi co ma delphi jednotku a
v ni novejsi kalibraci. To co se tam bylo v 2004 funguje (3m51-12a650-lb a nebo posledni 5s41-12a650-ab)
Focus II 1.8 TDCi

Uživatelský avatar
kimanek1
Nováček
Nováček
Příspěvky: 88
Registrován: 05.01.2013 18:42
Bydliště: Most,Klasterec nad Ohri

Re: diagnostika Torque

Příspěvek od kimanek1 » 17.03.2013 19:52

Zdravim.....je nekdo kdo vi jak presne nastavit v Torque profil?? I kdyz sem to hlavni na zacatku vyplnil tak anglickym nastaveni nerozumim. A i kdyz aplikace zapnu tak mi to hlasi ze pokud chci zobrazit vykon auta nebo tocivy moment tak musim zadat objem motoru a vaha vozidla ale to zadane mam. Da se to nekde sehnat?? diky
Fiat Marea combi 1,6 1999 ----------2006-2009
MK3 2,0 TDCI 85kw 2002 -----------2009-2010
Saab 9-3 2.0i 1999 LPG STAG 300 ---2010-2013
MK3 2,5 V6 2006 Titanium LPG BRC---2013-2015
MK3 2,0 TDCI 96kw 2002

Uživatelský avatar
fplisek
Pokročilý
Pokročilý
Příspěvky: 1254
Registrován: 02.02.2008 04:18
Bydliště: Ohrazenice okr. Třebíč, Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: diagnostika Torque

Příspěvek od fplisek » 07.04.2013 10:03

Aktualizoval jsem Torque a funguje, čte i chyby :)
Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie
Obrázek

Uživatelský avatar
kimanek1
Nováček
Nováček
Příspěvky: 88
Registrován: 05.01.2013 18:42
Bydliště: Most,Klasterec nad Ohri

Re: diagnostika Torque

Příspěvek od kimanek1 » 11.07.2013 21:57

Jak ulozim do Pc zaznam z track recorderu?? Tak aby byl ve stejne forme jako pri prehravani v Torque aplikaci v androidu.
Fiat Marea combi 1,6 1999 ----------2006-2009
MK3 2,0 TDCI 85kw 2002 -----------2009-2010
Saab 9-3 2.0i 1999 LPG STAG 300 ---2010-2013
MK3 2,5 V6 2006 Titanium LPG BRC---2013-2015
MK3 2,0 TDCI 96kw 2002

Uživatelský avatar
V12
Test driver
Test driver
Příspěvky: 6102
Registrován: 10.02.2010 23:59
Bydliště: Soporna, SK

Mondeo 2.5T vs Torque

Příspěvek od V12 » 10.10.2014 22:02

Odbornici na Torque, poradte mi prosim, ako mam nastavit spravne zobrazovanie turbo boostu. Nech robim, co robim, stale to ukazuje od -1 do 0.5 baru. V profile auta som aj nastavil korekciu +14.7, no nepomaha to, hodnoty boostu su rovnake ako s nulou, alebo -14.7.
V tejto suvislosti - ma VI5 vobec MAP senzor ? Pretoze standardny MAP dava stale NoData :(
DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...

Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO

Uživatelský avatar
V12
Test driver
Test driver
Příspěvky: 6102
Registrován: 10.02.2010 23:59
Bydliště: Soporna, SK

Re: Mondeo 2.5T vs Torque

Příspěvek od V12 » 21.10.2014 10:15

Po dlhom skumani Torque som na cosi predsa len prisiel. Potrebujem este vediet, aky je maximalny plniaci tlak turba 2.5T.
DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...

Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO

Odpovědět

Zpět na „Diagnostika a SW“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů