Mimo mesta,kde je vacsia pravdepodobnost havarie s tazkymi nasledkami, je to skor prekazka pre pripadne vyprostenie...
si ma predbehol o par sekund.....Jairo píše:Zmysel to ma najma pri jazdeni v meste (napr. stojis na krizovatke a nejaky dobrat ti zatial otvori zadne dvere a ukradne notebook,psa alebo manzelku).Takto mas istotu,ze o tieto drahocenne veci neprides
Mimo mesta,kde je vacsia pravdepodobnost havarie s tazkymi nasledkami je to skor prekazka pre pripadne vyprostenie...
vcedula píše:si ma predbehol o par sekund.....Jairo píše:Zmysel to ma najma pri jazdeni v meste (napr. stojis na krizovatke a nejaky dobrat ti zatial otvori zadne dvere a ukradne notebook,psa alebo manzelku).Takto mas istotu,ze o tieto drahocenne veci neprides
Mimo mesta,kde je vacsia pravdepodobnost havarie s tazkymi nasledkami je to skor prekazka pre pripadne vyprostenie...
funguje mi to úplně stejně, resp. fungovalo, už jsem to zase vypnul40007 píše:Zdar fšem. Aktivoval jsem si automat. zamykání fofo. Chtěl bych se zeptat těch kteří to taky mají zda se jim fofo samo zamkne když předtím otevřely dveře. ( zastavím aby někdo nastoupil....... ) Když se rozjedu autí se zamkne, zastavím, otevřu dveře( motor nevypínám) .... potom se zase rozjedu ale fofo se už nezamkne.... je to normál
Tak přemýšlím, že to také vypnu.....potom automatické zamykání strácí smysl ( když sepotom zase opět nezamkneFoqus píše:funguje mi to úplně stejně, resp. fungovalo, už jsem to zase vypnul40007 píše:Zdar fšem. Aktivoval jsem si automat. zamykání fofo. Chtěl bych se zeptat těch kteří to taky mají zda se jim fofo samo zamkne když předtím otevřely dveře. ( zastavím aby někdo nastoupil....... ) Když se rozjedu autí se zamkne, zastavím, otevřu dveře( motor nevypínám) .... potom se zase rozjedu ale fofo se už nezamkne.... je to normál
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host