Autoradio sony generace 1 Ford focus C-max
-
- Nováček
Autoradio sony generace 1 Ford focus C-max
Ahoj, hledal jsem zde na fóru, ale nic kloudného jsem nenašel. Můj problém je, že si autoradio nepamatuje nastavení času a datumu. Když je rádio zapnuté a nastavím čas, tak vše ok. Ale jak rádio vypnu a nebo vyndám klíček ze zapalování, tak se čas vymaže. Přesněji řečeno naběhne pokaždě čas 11:00. A datum je taky špatně. Po otočení klíče v zapalování se na rádio ukáže one hour. Nemohu zjistit proč si nastavení nepamatuje. Všem předem děkuji za rady.
-
- Člen klubu
Re: Autoradio sony generace 1 Ford focus C-max
Vyzera to tak, ze: Napajanie radia je pripojene na vystup spinacej skrinky. A vstup radia od spinacej skrinky je odpojeny.
Takze riesenie: Zapojit to poriadne. Napajanie radia na trvalych 12V a vstup radia od spinacej skrinky na spinaciu skrinku.
Takze riesenie: Zapojit to poriadne. Napajanie radia na trvalych 12V a vstup radia od spinacej skrinky na spinaciu skrinku.
Naposledy upravil(a) stano. dne 19.02.2013 18:18, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
To bych i chápal, ale proč to celou dobu šlo a teď najednou ne. Jednou to radio bylo zapojeno a to od výrobce a celou dobu šlo. No a teď najednou prostě nejde. Je pravda, že je to od doby co jsem měnil pojistku od zásuvky (zapalovač).
-
- Člen klubu
Aha. Ostatne poistky su OK? Mas auto od vyroby, si si isty, ze sa v tom nikto nevral? Pri vytiahnuti klucika sa radio same vypne? Predpokladam, ze sa vypinalo aj pred tym. A este jedna situacia. Mas nastartovane, zapnes radio, nastavis cas, vypnes radio (stale nastartovane), zapnes radio, cas je strateny alebo zostal nastaveny?
Ak ti vypise 1hour znamena to, ze nema "signal" od spinacej skrinky. Alebo siblo radiu. Elektronika v nom odisla.
Ak ti vypise 1hour znamena to, ze nema "signal" od spinacej skrinky. Alebo siblo radiu. Elektronika v nom odisla.
-
- Nováček
Ano, ostatní pojistky jsou ok. Jsem si jist, že se v rádiu nikdo nevrtal. Jak vyndám klíč ze zapalování, a počkám asi tak 10 sekund a znovu zapnu autorádio, tak si nastavení nepamatuje. Nebo otočím klíčkem na vypnuto, ale nechám klíč v zapalování a hned znovu otočím klíč, tak vše je ok. To znamená, že si nastavení pamatuje jen do té doby než vyndám klíč. Jinak nastavení při zapnutém (nastartovaném ) autě jsem nedělal. Nenapadlo mě, že by to mohlo ovlivnit nastavení.