tak to asi nie...aj ked, keby bola focusacka ako blaaana ....silverwolf píše:Dost pádnej důvod k výměně manželky

tak to asi nie...aj ked, keby bola focusacka ako blaaana ....silverwolf píše:Dost pádnej důvod k výměně manželky
jenže koberec nemůžeš srovnávat se sedačkou ve FoFoDany píše:Tak ji tu zaregistruj vcedulo, šak my jí to nějak vysvětlíme.A už se na ni nezlob. Jen si vzpomeň, kdy ty jsi doma něco rozlil na koberec.
ono je dolezite, ci za tych 500 Sk v senci aj vytepuju uplne cele auto. Lebo v tych 3 000 je total vsetko zvonka aj zvnutra spolu s vytepovanim vsetkeho. Preto je to take drahe. Uznavam, je to drahe, ale nechce sa mi dat teraz min 500 sk na autokozmetiku, potom nejaky ten tepovac a pod, neviem, kolko by ma to stalo, a aj tak by som si tymto sposobom umyl auto raz-dva ktrat za rok....misoo píše:tak super, ze sa to nakoniec poriesilo, dufam ze uz nastalo !
inac ta umyvacka super, ale je to drahe jak svina, no sak aupark...![]()
radsej si zajdem do senca, tam ti za 500 vyglancia auto zvonka a znutra ze bude vyzerat jak nove ! a poznam jedneho extremistu, ktory ked "umyva" auta, tak viacere casti rozobera a cisti ich mini steteckami, spongijkami atd... jedno auto mu vraj trva cely den, bere za to 2000,- !! som pocul, ze mu dali jedno stare auto umyt pred predajom a ono to auto tak "umyl", ze vyzeralo ako nove a majitel si to s predajom rozmyslel![]()
no a co som chcel povedat je, ze 3000 je podla mna brutalne vela, to si zoberem den dovolenky a auto ti vylestim ja osobne o 1000 lacnejsie![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti