tym píše:
Takže IMHO jsou řeči o tom, že silverwolf (nebo kdokoliv jiný) někomu hacknul účet a změnil či přidělil hodnost, úsměvné.
to je stejne usmevne jako me honza obvinil ze se zminuju o tom to ze mu nekdo vyhrozoval , ze si zjistil kde bydli , ze si zjistoval neco o jeho rodine a ze pres jeho pravni zastoupeni poda trestni oznameni kde bude provereno i forum a to ze jsem se o tom zminil je dle jeho nazoru neuveritelne . tak by me zajimalo kdo to byl
a ted vazne , jsme tu jiz 9 let , nadavalo se tu dost , dokonce par jedincu odeslo , ale jeste jsem neslysel aby kdyz by nekdo nekomu neco udelal (ani nevím co a jak zavazne by to muselo byt ) aby mu takto vyhrozoval . co musi clovek udelat ? neni to treba perzekucni paranoia ?
navic se množí dotazy , proc kdyz dostal ban na 2 nicky , proc pro poruseni pravidel nedostane dalsi ? predpokladam ze se srovna a jeho prispevky budou hodnotnejsi nez plkani v jednom tematu , ze bude pro forum prinosem . jsem stara skola tak lidem verim i kdyz jsem se hodnekrat spalil . doufam ze me nesklame .