foki píše:Pravidla pro sekci bazar - inzerování:
- ...
- Pokud možno uvádějte i cenu aby pak nebylo nekolik dalsích dotazu ohledne ceny
- ...
foki píše:Pravidla pro sekci bazar - inzerování:
- ...
- Pokud možno uvádějte i cenu aby pak nebylo nekolik dalsích dotazu ohledne ceny
- ...
enjoy píše:Foki:tohle přesně se děje v každém bussinesu, kde se prodává hodně kusů...zisk 50 korun ze 3 tisíc je dneska úplně normální.Celkem v pohodě takhle může fungovat eshop, který jede na zásoby dodavatelů a sám nic mít nemusí.
ze 100 cenových nabídek se jen 20 promění na objednávku - to je dost dobré číslo, také to bývá 5÷10ballu píše:Nějak mě to připomíná práci, ze 100 cenových nabídek se jen 20 promění na objednávku. Ten zbytek si dělá jen z TPV naceňovací kancelář výroby , za kterou nezaplatí ani desetník, jen vědí, za kolik to mohou nechat udělat ve firmě ve vedlejší ulici.Po slušném upozornění, stejně jsou splachovací a opět nějakou poptávku zašlou znovu.
My už takhle mame televizi a maš v kapse 500,- na benzin a pak nakoupeno ještě par dalších věci - proč to nezkusitMaria.Vaic píše:Ke mně také chodí lidé s tím, že chci koupit od vás, protože mi vás doporučil váš zákazník XY, poskytujete záruky, řešíte reklamace, věřím vám, ... Po projížďce: je to supr, bral bych to, ALE: viděl jsem levnější a vybalí cenu, za kterou to chce, t.j. absolutně nejlevnější cenu na trhu, jméno prodejce raději ani nebudu psát
![]()
Já vysvětluji, že tamten je podvodník, tím pádem i jeho cena je ,,indis pindi", avšak zbytečně. Ztráta času
Máš pravdu, slušné číslo to je, ale to nacenění není hup na krávu a již je tele, zabere to nějaký čas vytížení několika lidí za měsíční odměnu blížící se ke 30 tis. Kč / simulace 3D ,nástroje, přípravky atd/ a proto optimální číslo je někde kolem 28%Stenly píše:ze 100 cenových nabídek se jen 20 promění na objednávku - to je dost dobré číslo, také to bývá 5÷10ballu píše:Nějak mě to připomíná práci, ze 100 cenových nabídek se jen 20 promění na objednávku. Ten zbytek si dělá jen z TPV naceňovací kancelář výroby , za kterou nezaplatí ani desetník, jen vědí, za kolik to mohou nechat udělat ve firmě ve vedlejší ulici.Po slušném upozornění, stejně jsou splachovací a opět nějakou poptávku zašlou znovu.
Zřejmě nejde odstavit lanovku mezi 1-8 sloupem a mezi 9-16 jí zase provozovat.JardaB píše:Spíše překvapilo, než vytočilo:
Na Lipně mají ještě spoustu sněhu a dobré podmínky, přesto v pondělí ukončili zimní sezónu, provedou revizi lanovek a od 12.4.2013 zahájí letní sezónu.![]()
Pravda, tomuto businessu moc nerozumím, ale předpokládal bych, že tam asi bude určitou roli hrát počasí. Když mám dobré sněhové podmínky a lidi jsou ještě ochotni na lyže jezdit, tak přeci nezavřu krám, ale třeba jen omezím provoz na část areálu, případně na vybrané dny v týdnu. A polovina dubna letos asi nebude moc nakloněna pěším výletům...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 2 hosti