Spácháme hromadnou STvraždu.CaHY píše:Jo to jsem videl, taky chudakByl na tom skoro jak ja. Ja jen vim, ze jsem to mel hodit ze skaly.

Spácháme hromadnou STvraždu.CaHY píše:Jo to jsem videl, taky chudakByl na tom skoro jak ja. Ja jen vim, ze jsem to mel hodit ze skaly.

Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
 Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde. Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust
 Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust 

fabie f naftě, f kombiku a na hlínách
 fabie f naftě, f kombiku a na hlínách  i přes to všechno to byla srdeční záležitost a i tak mě situace donutila to prodat těm vydřiduchům do autoesa. Jinak auto jak už v galerce bylo psáno skočilo na rozvodech, bylo bouraný víc než mi bývalý majitel řekl (zřejmě to vlítlo až na rozvody tudiž totálka na předek), zřejmě mlátí ložisko na spojce víc sem to nezkoumal, z největší pravděpodobností se ztrací voda do oleje, a v zimě rádio nebere cd to je asi to nejdůležitější co si pamatuju
 i přes to všechno to byla srdeční záležitost a i tak mě situace donutila to prodat těm vydřiduchům do autoesa. Jinak auto jak už v galerce bylo psáno skočilo na rozvodech, bylo bouraný víc než mi bývalý majitel řekl (zřejmě to vlítlo až na rozvody tudiž totálka na předek), zřejmě mlátí ložisko na spojce víc sem to nezkoumal, z největší pravděpodobností se ztrací voda do oleje, a v zimě rádio nebere cd to je asi to nejdůležitější co si pamatuju
V autě určeném pro rally bych teda čekal bytelnější rám

Umí někdo německy
  Umí někdo německy  Ten výkon mohl být větší a nebo je to výkon na kolech
  Ten výkon mohl být větší a nebo je to výkon na kolech  Škoda, že tam není fotka motoru.
 Škoda, že tam není fotka motoru.

Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
 Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde. Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust
 Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti