Tak jsem se byl dneska podívat

.
Podle bazarníka (říkal mi, že se od někud známe - tak už jsem si vzpomenul - dělal prodejce ve Ford Rašino a tam mi přišel jako blb a nezměnil se) je auto v super stavu... Na dotaz, jak dlouho tam stojí -+ tak prej od pátku.. To si vymyslel, už bylo docela zaprášený.. Ale:
- nešlo odemknout - totálně kaput baterka (od pátku?)
- když jsme se dostali dovnitř, tak auto docela vybydlený
- sedadlo řidiče má podle mě opravdu víc, než bylo napsáno na tachecu (tam bylo těch 92600) - obecně je auto opotřebovaný - buď s tím jezdilo hovado, nebo se s tím jezdilo víc než je na budících. Prodejce mi to vysvětlil tím, že on taky řídí tak, že sedí půlkou prdele na bočnici a že se to prostě takhle opotřebuje. Titanka na to trpí, ale toto bylo nějak moc
- ze zajímavosti jsem si zkusil otevřít schránku v palubce - nešla, byla zalepená, bazarník ji chvilku zkoušel otevřít nožíkem

.. detail - ale tak nějak to vypovídá o přístupu
- v kufru se asi vozilo nějaký surový železo - tak podrápaný plasty jsem už dlouho neviděl
- v motoru tam u jednoho dílu prolínal olej - ptal jsem se, co je to za součástku a proč je to tak od oleje a bylo mi vysvětleno, že oni motory nepucují, aby zákazník všechno viděl.. A ten díl byl opravovanej, takže to pak nechali tak, aby bylo jasno

- po nastartování pomocí externí baterie on povídá - to je chod, co? To je paráda... No, na můj vkus se to třepalo, k čemuž jsem měl taky poznámku.. On na to, že to je to LPG. Tak jsem se zeptal, jak si to auto řídí a jestli to zrovna teď nejede na benál.. Jelo to na benál, protože na LPG to nešlo přepnout - prej je prázdná nádrž
- na palubce svítí kontrolka motoru - údajně to tak svítí u všech aut, který startují přes kabely.... Mě se tomu moc věřit nechce.
- kastle je asi nebouraná, zespodu se s tím taky neoralo, taková běžně omlácená z městskýho provozu - typickej italskej přístup
- tak jsem se jen zeptal, proč je to tak levný, když vedle stojí stejně starý auto se stejným motorem a LPG, nevybavený, ve trendu, najeto o 100tis víc a je jen o 10000 lacinější. Tak prej jak se co podaří koupit. A že to auto není dobrý. Toto jede líp. Jeho kamoš teď kupoval, tak to stříbrný mu nedoporučil, ale to titanko by mu hned nechal.........
Závěr:
Nejsem odborník, ale: NE, NELÍBÍ SE MI TO