. Moje palivova nadrz ve FF kombi je nejaka zakleta. Vemu plnou a trebas po 30ti kilometrech mi ukaze ze jsem na 3/4. Takhle to vydrzi bez hnuti pekne dlouho. Druha zvlastnost je, ze kdyz se mi rozsviti "hladovy oko" dojedu k benzince a vezmu do plnych. Vyjimecne!!! se mi podari vzit 40litru a pritom jsem se v manualu docetl ze je nadrz na 55litru. Ne ze by mi to trhalo zily, ale byl jsem o vikendu lyzovat v Rakousich a bohuzel mi nevysel benzin na cestu
 . Moje palivova nadrz ve FF kombi je nejaka zakleta. Vemu plnou a trebas po 30ti kilometrech mi ukaze ze jsem na 3/4. Takhle to vydrzi bez hnuti pekne dlouho. Druha zvlastnost je, ze kdyz se mi rozsviti "hladovy oko" dojedu k benzince a vezmu do plnych. Vyjimecne!!! se mi podari vzit 40litru a pritom jsem se v manualu docetl ze je nadrz na 55litru. Ne ze by mi to trhalo zily, ale byl jsem o vikendu lyzovat v Rakousich a bohuzel mi nevysel benzin na cestu  zpet a tezko se mi to pak odhadovalo.
  zpet a tezko se mi to pak odhadovalo.Kdyz jsem FF kupoval tak jsem sbiral ruzne clanky a v jednom sem o tom cetl. Tady na foru jsem o tom snad ale jeste necetl.
Da se to opravit?

Eibach,Green Twister....
 Eibach,Green Twister.... je  pravda ze to nerozlisuje kolik km to pojede a kolik se to bude asi tlacit k benzine
 je  pravda ze to nerozlisuje kolik km to pojede a kolik se to bude asi tlacit k benzine