Keby mas 1.6 alebo 1.4, tak to mas rovno vpredu. Kde ma 1.8 servo pumpu.
Odporucam zhodit tu hrubu hadicu sania nad skrtiacou klapkou. Potom sa tam lepsie pcha ruka a je tam lepsie zboku vidiet.
Dnes ráno měřeno před startem.. -> 13,15V
nastartováno.. -> 12,95V
konektor vypadá v pohodě..vypadá to že mi podal ruku
Napíše někdo kdo absolvoval výměnu? jen v rychlosti,co je nezbytně nutný na odpojení atd..
Tak altík je venku..
Poradí mi někdo jak tam dát novej?Musel sem schodit řemen->a to fakt nevim jak ho tam budu zase nasazovat.. Je na to nějakej speciální fígl? Páč sem si všiml,že napínák je ještě víc dole pod altíkem,a k němu se nedostanu.. Děkuji všem za reakce!!!!
a jak jsi ten remen sundal? ..nozem? ...nee... vazne ze spoda je to s krasnym pristupem na napinak..
Naposledy upravil(a) vitr73 dne 21.05.2013 17:28, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus kombi 1.8 16V zmetec -E léta páně 1999
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...
Shodil jsem řemen z vodní pumpy.. potřeboval bych vědět pořadí,tak ho nasazovat. lepší asi bude když ho naposledy budu přetahovat přes vodní pumpu ne?abych měl obě ruce jinde,když je napínák pod altíkem..
Nesu výsledek..
Alternátor vyměněn(za díl z vrakoviště) v zátěži dává cca 13,8-14V
A teď k problému.. všechny kabely a kostry pozapojované,a byť byla baterka skoro vycucaná, CELÝ KABEL Z ALTÍKU NA KOLÍK BATERKY BYL VAŘÍCÍ.. Podle mechanika,to není dobře..
tak kde je chyba????
Baterka je vycucana alebo ma prieraz na jednom clanku? Ak je to druha moznost, tak niet divu, ze kabel bol horuci. A to mohlo odpravit aj ten predchadzajuci alternator.
Da sa ta baterka vobec nabit? Skus tam dat nejaku inu, dobru. Kabel by mal byt OK.