mouse píše:cebie ? to je papír tak akorát na vytření zadku, když to řeknu slušně
Obrovsky souhlas. I kdyz popravde obcas tam jsou zanamy. Naposled Fordik Mondeo 2.2 tdci spinavej na fotkach z AAAcek . Najeto snad 126tisic nebo nejak tak. Hm v CEBII byl zaznam bourano v roce ... skoda 8200 euro, najeto 260tisic, hm k nam dovezeno, prihlaseno 109tisic najeto a prodano novemu majiteli. Zajimave je ze to prodavali ve Fordacky prodejne. Byl jsem se na nej podivat jeste za stareho majitele a vypadalo dobre. jen mu svitil bag. S tim ze prejel diru a rozsvitil se. Jinak jezdil moc pekne a vypada zachovale. No rikam nejdriv si o aute neco zjistim.
Tak neni to zas tak moc na hovno.
No a ja navstivil AAAcka a ejhle auto bylo zde. Tak jsem si rejpnul. V AAAckach se semnou hadali ze km sedej. Tak jsme vytahl papir a jen cumeli. Nechapu jak to mohli vykoupitne a za takovej peniz s Vadnym bagem bez overeni.
Zaplatil jsem ji z duvodu zaznamu. Bylo tam 7 zaznamu vcetne te bouracky. najezdy taky docela sedej.
U nekterych aut nejsou vubec a nebo jsou tam nesmysly. Dalsi vec je ze ty zanamy vlastne nic nevypovidaji. Za dva roky co jdete na technickou muzete najet tolik km a pak je stocit.
Ford Mondeo 2.2TDCI, TITANIUM X, r.v. 2004