ahojte focusaci,
hladanie mi nepomohlo, tak sem pisem moj problem so spojkou...
ked idem dlhsie po dialnici, minimalne tak pol hodinu rychlostou 130-160, tak po najblizsom zoslapnuti ide spojka velmi tazko. po par stlaceniach uz ide normalne. robi mi to uz od vyroby, ale nakolko nejazdim casto dlhe trate, tak som tomu spociatku nevenoval pozornost, no spravilo mi to vzdy po takej ceste, tak nieco urcite nebude v poriadku... tiez pri pustani spojky akoby sa cast zopnutia udiala vo velmi kratkej dobe, v prevodovke nieco cvakne a autom trochu cukne. napriklad ked povolujem spojku bez pridania plynu, tak je to cvaknutie pocut takmer vzdy a mierne to cukne s autom. pre uplne plynule zopnutie spojky musim vzdy pridat trochu plynu.
pytal som sa fokiho cez SZ, ale on sa s takym niecim este nestretol. omika napadlo, ze ci sa tam nieco niekde nesucha, tym sa zvysuje trenie a preto ide po dlhsej rychlej jazde spojka tazsie...
urcite s tym zajdem do servisu, auto ma rok a nabehanych 18.000 km a spravam sa k nemu setrne, takze zivotnostou a zlym zachadzanim to urcite nebude !
ak by sa s takym niecim niekto stretol, alebo vedel co tomu moze byt, moc prosim o rady
diky