) Heslo je stejné.
) Heslo je stejné.   
 http://www.uloz.to/xuDycVqP/ford-sraz-1-rar

) Heslo je stejné.
) Heslo je stejné.   

Hele my byly v Liberci 2 moravaci takze si mel take dorazitShearer píše:Tak doufám, že sem ještě přidáte pár foteček, ať můžu pokoukat
a jak tak koukám, tak jen jeden červenák a to ještě ze severu, to je bída

a mohl se koukat vlastnima ocima
 a mohl se koukat vlastnima ocima   
 On by dorazil za TebouZAHRY píše: jinak omluva Dragicovi - ze jsem nedorazil rano aspon pozdravit
 mohli jsme ti aspon troubit pod oknem, ale mas ho na spatne strane
 mohli jsme ti aspon troubit pod oknem, ale mas ho na spatne strane  

jsem to jel snad pul hodiny
  jsem to jel snad pul hodiny  A nejaky troubeni primo pod oknem by me taky neprobralo
 A nejaky troubeni primo pod oknem by me taky neprobralo 

Veeelká omluva.. vše napravenoRoad píše:Jak to, že nejsem na seznamu účastníků

No jo hold jediny sraz ktery jsem letos stihnul bylo s klukama v Brne jinak Jedovnice nic,Heralec nic...no jo co uz...vim ze to neni omluva ale co se da delat...snad na Jare nez nam zacnou koncerty to bude lepsi
  No jo hold jediny sraz ktery jsem letos stihnul bylo s klukama v Brne jinak Jedovnice nic,Heralec nic...no jo co uz...vim ze to neni omluva ale co se da delat...snad na Jare nez nam zacnou koncerty to bude lepsi 

Chystal jsem se udělat nějakou prezentaci přes Movie Maker, ale jsem moc lenošný...
 Chystal jsem se udělat nějakou prezentaci přes Movie Maker, ale jsem moc lenošný...  

Dáš to pryč?!Dragic píše:tak šup šup

Hele, Ty nejsi v mínusových položkách, jako někdo.kuj0n píše:Dáš to pryč?!Dragic píše:tak šup šup

hmm teď to ještě stáhnout na mým zasekaným netukuj0n píše:Zdarec pánové, tak dnes jsem konečně narazil na uploadový ráj. 1GB za krásných 120 s.
Co to pro Vás znamená? >>> http://ulozto.cz/xDG9hq7K/ford-sraz-2-rar
Heslo pro rozbalení archivu je stále stejné.Chystal jsem se udělat nějakou prezentaci přes Movie Maker, ale jsem moc lenošný...
Have fun a na jaře chci vidět pořádnej tuning!!!

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti