Ano přesně tak.Když mineš Olympii tak první benzinka OMV a tam budu čekatLexie píše:Takze Olympii v Olmiku beru jako zachytny bod a za ni mam hledat onu benzinku... Pisu si a snad to neprejeduSkubi píše:jj OMV, první pumpa když se mine OlympiaExciteFF píše:Skubi díky za super zobrazení a pokud se nepletu tak jsi nám znázornil tu benzinku,kterou jsem myslel.Měla by to být ta OMV...![]()
![]()
K Ř I V O N O S K A 2 0 0 7 - kdo, kdy. kudy jede?
-
ExciteFF
- Junior

- Lexie
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
lepší breefing neměli ani Angláni před náletem nad Kolín nad Rýnem.

FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- lupo66
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Možná kolem 6,00 na Rohlence na kafe.staroch píše:Chceš se někde setkat? Budeš někde dávat pauzu?lupo66 píše:Protože mám ještě v pátek odpolední odjíždíme ze Žimrovic v sobotu kolem 4,30 ráno směr Fulnek,Odry,Potštát,Olomouc.Dojezd počítám kolem 9,00 jestli nezakufrujeme.
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 2/2000 - Hatchback - Silver 63 - 0 Rh+

Galeriehttps://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a

Galeriehttps://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... &sk=t&sd=a

- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
OK, tak se tam taky zkusím trefit v tu dobu na kafčo. Zaparkuj nějak viditelně. Ale nečekej dlouho, když bych nestíhal nebo něco, tak jeď.lupo66 píše:Možná kolem 6,00 na Rohlence na kafe.staroch píše:Chceš se někde setkat? Budeš někde dávat pauzu?lupo66 píše:Protože mám ještě v pátek odpolední odjíždíme ze Žimrovic v sobotu kolem 4,30 ráno směr Fulnek,Odry,Potštát,Olomouc.Dojezd počítám kolem 9,00 jestli nezakufrujeme.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Jenda25
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jenda25
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jenda25
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zrovna sem to zkoumal na mapě, a spodem je to asi nejlepší volba, to já jenom kdyby se někdo chytnul, a měl společnou trasu. beru tě za slovo s tím drinkemchmelko píše:no ja, že či to to nešvihneš z jihlavy cez prahu a potom dole, ale jasne rychlejšie to máš spodom![]()
tak dame nakeho drinka až v kempe
-
ExciteFF
- Junior

Já jsem se zatím domlouval s Lexie a jedem v pátek a určitě pojedem někde kolem tebe.Záleží v kolik v pátek chceš vyrážet???Jenda25 píše:Chlapi a dámy, nejede někdo okolo Jihlavy v pátek, že bych se k němu připojil, jinak pojedu celou cestu sám a bude mi smutno. Cesta kudy se pojede je mi celkem fuk, se kdyžtak přizpůsobím. Já budu vyjíždět z Třebíče.
- Jenda25
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mě je to fuk, mám dovolenou, takže nejsem nikým omezen, navíc jedu sám. Klidně bych se k vám připojil.ExciteFF píše:Já jsem se zatím domlouval s Lexie a jedem v pátek a určitě pojedem někde kolem tebe.Záleží v kolik v pátek chceš vyrážet???Jenda25 píše:Chlapi a dámy, nejede někdo okolo Jihlavy v pátek, že bych se k němu připojil, jinak pojedu celou cestu sám a bude mi smutno. Cesta kudy se pojede je mi celkem fuk, se kdyžtak přizpůsobím. Já budu vyjíždět z Třebíče.