Pokud je ten olej pod pravým předním světlem, tak je tam oleje akorat.
Je čistý a myslím že bez problémů Stano.
Ještě mi přišla soukromá zpráva, že to problikávání by mohla dělat volnoběžka na alternátoru.
Což mi vlastěn už před rokem říkal i ten mechanik po telefonu, že by to mohlo být ono - skrze to problikívání...
Ted co jsem se teda včera vystrašil, tak když jsem přijížděl na parkoviště, tak jsem dojížděl k místu, kam zacouvám a ja nevím jak to popsat.... Zvuk jako kdyby jste jeli např na jedničku a przdili natolik, že by se to skoro dusilo. Najednou prostě takový dusivý zvuk s poklesem otáček.
Ted teda poravdě nevím, jestli jsem v tu chvili rychlost měl zařazenou, a nebo jsem dojížděl na neutrál... To fakt nemůžu říct.
Se výdycky tak vyděsím...chjo
Při volnoběhu ztráta napětí ?
- Koficek
- Nováček
Re: Při volnoběhu ztráta napětí ?
Kofíček - Ford Focus 1,6 TDCi 66kw, kombi r.v. 2008 po Faceliftu, Bílá Frozen
-
- Nováček
Zdravím,
mám klasicky taký menší problémik no, ked beží auto na volnobehu neni problém ale ked v nizsej rychlosti sa toci viac volantom tak nehorazne je vidiet kolisanie napetia jak na hl svetlach tak na vnutornom osvetleni. Žiarovky hl svetlometov odchadzaju v intervale tyzdenne jedna strieda sa to raz pravá raz ľavá.
KEby niekto vedel poradit bol by som veľmi rád
mám klasicky taký menší problémik no, ked beží auto na volnobehu neni problém ale ked v nizsej rychlosti sa toci viac volantom tak nehorazne je vidiet kolisanie napetia jak na hl svetlach tak na vnutornom osvetleni. Žiarovky hl svetlometov odchadzaju v intervale tyzdenne jedna strieda sa to raz pravá raz ľavá.
KEby niekto vedel poradit bol by som veľmi rád

Ford Focus 2, 1.6 TDCi 66kw, 300 000 km + /flex
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
-
- Nováček
Blikali mi stretávačky pri preraďovaní za studena, dôvod 5 ročná batéria pred smrťou, s novou všetko OK. Aj so zlou batériou po 2km dobíjania alternátorom už neblikali vôbec.
už bez Forda
- Koficek
- Nováček
Nic no, hold jezdim a zatím moc raději neřeším...
Baterka je v klidu...tou to nebude....
Baterka je v klidu...tou to nebude....
Kofíček - Ford Focus 1,6 TDCi 66kw, kombi r.v. 2008 po Faceliftu, Bílá Frozen
- jackdaws
- Junior
to co si skusal nejake fotky pri starte toceni volantom...
skus aj pri uplne studenom motore...
vtedy su citelnejsie vykyvy napatia naklolko aj baterie bude mat po noci nizsie zaciatocne napatie...
skus aj pri uplne studenom motore...
vtedy su citelnejsie vykyvy napatia naklolko aj baterie bude mat po noci nizsie zaciatocne napatie...
Focus 1,8 TDCi 85kW Hatchback, Collection 2007, model 2008