No ty se máš.pelen píše:Gumu neresim, hlavne ze je pokrivena symetricky.

No já bez ní bohužel jezdim taky, když jsem Fofa koupil, ani jsem si nevšim že tam neni, ale jak jsem zjistil že mi tam něco chybí, tak mě to štve....docela bych jí tam bral, tak kdyby měl někdo nějakou navíc....HORST píše:Kolega to zkousel na kombajnu trochu srovnat, ale tvrdil, ze uchyceni je nejake divne, takze gumu nakonec sundal uplne a jezdi bez ni.
Ale to asi neni to prave orechove
No když budeš chtít novou gumu tak mi napiš. Udělám nějakou cenuJozkablack píše:No já bez ní bohužel jezdim taky, když jsem Fofa koupil, ani jsem si nevšim že tam neni, ale jak jsem zjistil že mi tam něco chybí, tak mě to štve....docela bych jí tam bral, tak kdyby měl někdo nějakou navíc....HORST píše:Kolega to zkousel na kombajnu trochu srovnat, ale tvrdil, ze uchyceni je nejake divne, takze gumu nakonec sundal uplne a jezdi bez ni.
Cena za novou lištu pod nárazník po slevě 1085,-. Pokud budeš chtít dej vědětJozkablack píše:No já bez ní bohužel jezdim taky, když jsem Fofa koupil, ani jsem si nevšim že tam neni, ale jak jsem zjistil že mi tam něco chybí, tak mě to štve....docela bych jí tam bral, tak kdyby měl někdo nějakou navíc....HORST píše:Kolega to zkousel na kombajnu trochu srovnat, ale tvrdil, ze uchyceni je nejake divne, takze gumu nakonec sundal uplne a jezdi bez ni.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti