Tak jsou Masters za námi a rád bych se s Vámi podělil o dojmy z kapel, aby jsem to aspoň těm, co tam nebyli přiblížil. O hygieně, bordelu všude kolem a teď už i zcela nevhodným areálu se vyjadřovat radši ani nebudu.
Kapely byly fajn.
Největší masakr jednoznačně Sepultura kolem druhé ráno v neděli. Super! Černý frontman (jmenuje se Green, tušim) je totální démon, náhrada za Maxe opravdu důstojná (min. naživo)!!!
Pro mě nej kapela festivalu Motorhead, páč je to srdcovka. K tomu nejni co dodat.
Překvapili mě Thunder, ty měli fakt koule a profi show. Dále pak Sabaton a Axxis spolu s Uriah heep (starouši se fakt vytáhli, perfektní show s nej hity).
Children of Bodom by nebyli špatný nebýt idiotského zvuku (ostatně dost problém u všech kapel, zvlášť, co se týče sól) a tuctového "rádoby macho" projevu Alexiho.
Rage s orchestrem též atmosférická, profi show, ale přeci jenom se mi líbí víc jejich pecky jen s kytarami.
Finntroll byli perfekt. Lepší než na deskách, akorát jsem byl tak znaven cestou a i těma pifama, že jsem na ně neměl sílu pařit

To samý platí o In extremo.
Rastu jsem propásl, což mě docela štve, páč jejich set na loňském Brutalu neměl chybu. Ale v tom vedru jsem byl už fakt vyřízen.
Axxis měli skvělou show, skvělou hudbu a ta jejich pipina měla dost utopenej vokál, což mi vůbec nevadilo

Perfektní komunikace s publikem, která nebyla trapná (jako u většiny kapel).
Pink cream 69 jsem strávil u stanu, jelikož mi bylo řečeno, že hrajou sračky. Když jsem je slyšel, tak jsem celkem litoval
Největší šašci Hammerfall. to se prostě musí vidět

Zvuk v prdeli, průpovídky trapný, jeden song dokonce museli začít znova, páč ho zmrvili

Ale lidi jim to žrali i s navijákem, holt proti gustu...
Přesto se na to příští rok asi vyfláknu, pokud to bude ve stejným areálu. Podle mě absolutně nevhodný pro víc jak max. 20 000 lidí.
Tak to je asi tak všechno. Má-li někdo jiný názor, ať ho sem napíše, páč jsem velmi zvědav, co si kdo o tom letos myslel. Howgh.
Btw: V publiku se šuškalo, že by mohli bejt příští rok Judas priest!!!!!!!