Přesně tak , koupil jsem nové v Tesku - kus á 75 kč.KUTAC píše:Presne tak, pri dnesnych cenach stieracov nema cena sa s tym hrat. Kupit nove a vymenit.
Naprostá spokojenost.
Přesně tak , koupil jsem nové v Tesku - kus á 75 kč.KUTAC píše:Presne tak, pri dnesnych cenach stieracov nema cena sa s tym hrat. Kupit nove a vymenit.
To máš pravdu, ale zase na druhou stranu kolik ty z toho Tesca vydrží, klidně mi to můžeš vyvrátit, ale já se radši od takových to cen a velkoobchodáku straním, jelikož pár zkušeností jsem měl a radši si připlatím a koupím radši kvalitu než se po čase rozčilovat co jsem si to koupil. Netvrdím že všechno levný je nekvalitní ale většinou to tak je. Tak mě neberte doslova (toť můj názor).astor píše:Přesně tak , koupil jsem nové v Tesku - kus á 75 kč.KUTAC píše:Presne tak, pri dnesnych cenach stieracov nema cena sa s tym hrat. Kupit nove a vymenit.
Naprostá spokojenost.
JJ a ještě raději potřít sklo aby to bylo dokonalejší.zirafak píše:Pekna kravinapolkiboj píše:Hoši mám na Vás 1 otázočku. Viac ludí mi vravelo, že pre lebšiu účinnosť a zabráneniu popukaniu gumičiek v zime ich tréba pred zimou namazať olejom. Tomu však nechápem. Však, keď ich namažem tak mi budú robyť mastné šmuhy. je na to nejaký zvláštny prípravok. Dik za rady![]()
![]()
Jestli to teda budeš potírat, nepotírej to vyjetým olejem, protože neuvidíš v noci na cestu. Použij čirou vazelínu nebo lukanu.Damon píše:JJ a ještě raději potřít sklo aby to bylo dokonalejší.zirafak píše:Pekna kravinapolkiboj píše:Hoši mám na Vás 1 otázočku. Viac ludí mi vravelo, že pre lebšiu účinnosť a zabráneniu popukaniu gumičiek v zime ich tréba pred zimou namazať olejom. Tomu však nechápem. Však, keď ich namažem tak mi budú robyť mastné šmuhy. je na to nejaký zvláštny prípravok. Dik za rady![]()
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti