vrzání od přední nápravy
- vincent
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Me to taky vrze, kdyz zatacim doprava pri cca. 30 km/hod ale ne vzdy, tak jednou z dvaceti zatacek. Ale je to hodne neprijemne. Vidim, ze Vincent to vyresil, muzes mi prosim napsat, jaky olej si tam strikl a popsal mi hlavne misto, kam jsi to strikl? Myslim tim pro absolutniho laika. Dikvincent píše:tak asi zabralo vdčko. zřejmě se jízdou dostalo kam mělo a vrzání je pryč-doufám,že napořád![]()
![]()
- vincent
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Simir
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz si Lexie koupila fofo tak to taky delalo to neprijemne vrzani v zatackach a jak rikal Maras stacilo promazat manzety na kosti, obe. Vzal jsem strikacku s jehlou a silikonovym olejem a propichnul jsem to skrz gumu a striknul tak trosku a bylo po vrzani. Nekdo to tu uz psal, ze pri delsim stani to mazivo zevnitr vyschne a pak to vrze. Uz jsme od te doby najeli skoro 3tis km a stale OK.
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- vincent
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re:
mne zacalo robit nieco podobne, vlavo vpredu.. Misoo, tebe to robilo uz s tymi Eibachmi alebo este predtym? Mozu tie struny mat nieco s tym spolocne? Lebo predtym mi to nerobilomisoo píše:mne sa vrzganie prejavovalo iba pri minimalnych pruzeniach. tak pri jazde do 20kmh a to muselo byt vypnute radio. v rychelsej jazde to nerobilo (nebolo pocut). nieco mi prestrekli, neviem teraz ci struny alebo nieco v okoli tlmicov a uz je pol roka klud. tot moja skusenost![]()
-
- Test driver
Re: vrzání od přední nápravy
u Koisa mu tam tusim nieco v ulozeni tlmica a pruziny premazali
- misoka
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mne nastastie nic nevrzga a uz som otestoval aj podvozok , len teraz gumy nestacia
Nastastie vo vedlajsich 4och pruhoch nic neslo
ale adrenalin jak svina 

FORD FOCUS mk 3 1.6 Ecoboost 2011
FORD FOCUS ST 2.5T (166 kw), 3/2008, ST3, snow white, STOCK
FORD FOCUS 2,1.6 TI-VCT (95.1kw), 10/2005, Ghia first edition
Ford Focus 2 kombi , 1.8 tdci (85kw) , 10/2005
Skoda Favorit 135 Sport 1990
FORD FOCUS ST 2.5T (166 kw), 3/2008, ST3, snow white, STOCK
FORD FOCUS 2,1.6 TI-VCT (95.1kw), 10/2005, Ghia first edition
Ford Focus 2 kombi , 1.8 tdci (85kw) , 10/2005
Skoda Favorit 135 Sport 1990
- max07
- Nováček
Čau chlapi,
dovolím si opět krátce k tématu vrzání. Pátrám sám už delší dobu bez úspěchu, třeba mi dáte nějaký tip. Vrže to od přední nápravy jako když vrže guma. Stabilizátory jsem ale vyloučil. Odšrouboval jsem kosti na obou stranách a jel to projet. Vrzalo to stejně. Když točim kolama, nebo se auto snažim rozhoupat jakýmkoli směrem, kymácim za kolo tak to prostě nevrže.
Když ale jedu pomalu přes nerovnosti rovně nebo zatáčim doleva doprava to je jedno to prostě vrže.Jediný co vim že je to ze předu. Už jsem to měl 2x v servisu ale nikde žádá vůle nezjištěna. Co to sakra vrže???

dovolím si opět krátce k tématu vrzání. Pátrám sám už delší dobu bez úspěchu, třeba mi dáte nějaký tip. Vrže to od přední nápravy jako když vrže guma. Stabilizátory jsem ale vyloučil. Odšrouboval jsem kosti na obou stranách a jel to projet. Vrzalo to stejně. Když točim kolama, nebo se auto snažim rozhoupat jakýmkoli směrem, kymácim za kolo tak to prostě nevrže.
Když ale jedu pomalu přes nerovnosti rovně nebo zatáčim doleva doprava to je jedno to prostě vrže.Jediný co vim že je to ze předu. Už jsem to měl 2x v servisu ale nikde žádá vůle nezjištěna. Co to sakra vrže???

Focus 2024 MK4.5 1.0 mHEV 92kW
bylo
Focus 6/2005 1.6 Ti-VCT Ghia 85kW
bylo
Focus 6/2005 1.6 Ti-VCT Ghia 85kW
-
- Nováček
Tak to jsme na tom steně. Mě to taky občas zavrže,když otočím volantem do strany. Ale zatím jen když stojím.
- Randyf
- Nováček
Mam FF II. a robilo mi presne toto asi pred rokom, vylučovacou metodou som prisiel na to ze to musia byt tlmice, tak som zhodil obidve predne kolesa prepichol tu ochrannu gumu na tlmicoch pri strunach a nastriekal tam riadne WDckom s tou slamkou. Dierky som prelepil gumou Po prvej jazde sepot kvetin, nebolo pocut nic cely rok. Az teraz znova tak som spravil rovnaku proceduru ale vrzganie sa myslm este zhorsilo tak tu si uz fakt neviem rady...rozmyslam o rozobrati tlmicov...aj ked neviem presne ako sa to robi...
-
- Nováček
rizeni podvozek
zdar chlapi.mam problem na focusovi.kdyz jedu a zatocim do leva tak to drnci ,a jak jedu rovne a do prava tak nic,dival jsem se na cepy,a manzety a vse je ok.dik za radu