Ja bych to doplnil, dojedu FORDEM.tym píše:Tak hlavně že ty se nebojíš. Já vím, že tam je dost ropy. O tryskáčích nevím, já všude dojedu autem, kam potřebuju.
A již to začíná vylézat a to píší západní novináři, žádní rusovlezprdelky.PeS píše:Haha - Čína se musí starat aby se USA vedlo dobře, kdyby dolar spadnul tak mají spoustu drahého toaletního papíruballu píše:Tímto způsobem může USA nasrat ještě Čínu, a ti amiky "ubijou" čepicema, pardon, dluhopisama.
To asi myslíš ruská státní média, tam se teď píše leccos , taky že jsme tu všichni fašisti.ballu píše:Ještě musím dodat, že právě ve zdělovacích prostředcích byly zveřejněny odposlechy mobilů,které potvrzují , že odstřelovači byli najati a placeni opozicí.
To je dobrá tabulka, Bushovi a Obamovi započítali kde co ale u Putina samý nuly. Ty dvě války v Čečensku se tak nějak obešly úplně bez civilních obětí. Při rozstřílení Grozného z tanků asi žádný civilista nezahynul. Internet je plný těchle proruských dezinformací.tym píše: Jinak na tomhle článku mě pobavila ta tabulka![]()
http://protiproud.parlamentnilisty.cz/s ... onalni.htm
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] a 3 hosti