Jak se zabavíte při dlouhé cestě???
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mas recht, asi som este nikdy nebol dostatocne unaveny...omik píše:niekedy to pridavanie nepomaha a vtedy je lepsie zastavit. Zaspat sa da, ked par noci predym nespis. To by ma neudrzalo pri zivote asi ani ferrari. a to pritom zastavam tiez tu teoriu, ze si treba uzivat jazdu volantom, plynom a obcas brzdou...

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak doufám,že ke všem písním máš doma originályDrah píše: na dálnici si pustim CD s vypálenejma písničkama, u kterejch si zaručeně budu řvát na celý auto (minule jsem asi pobavil pár kolemjedoucích

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jasně,i všeobecně...Momentálně mám chorobu na kterou nesmim chlast,takže jako pivař se na nealko dost rychle učim....Neni to ono,ale aspoň něcoDany píše:Tak to si piš kamaráde! Ale ptal ses snad i všeobecně co pijeme, ne? Za volantem samozřejmě ani pito, páč ho nemusím. Kupuju si ty malé plechovky 0,33 co se prodávají na pumpě po 10kč. Samozřejmě mám nejradši fantu a občas si koupím i red bull.RopakKota píše:Budvar taky dělá nealkoholický???Dany píše:Poslouchám Hellax, piju Budvar a jím co žena navaří

- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Když to tak pročítám a přečetl sem Drahův způsob napadlo mě já když bych usínal mohl bych pustit CD SCOOTER nebo RAMMSTEIN a řvát nebudu v autě já, ale moje polovička a pak už neusnu na tuty

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
S tim zpěvem v autě sem si vzpomněl na brigádu řidiče,když sem se vracel na firmu po celym dnu a bylo velký vedro.Tak stáhlý okna a poslouchal sem nějakou frekvenci 1 a zpíval si nahlas nějakou vondráčkovou.Už sem na tom byl opravdu špatně
.Nějak sem se potřeboval bavit...Zastavil sem na křižovatce,dával přednost a tahal tam nějakej mocnej refrén...Jenže nalevo od auta byla zahrádka od tý pravý vesnický hospody.Ten pohled nezapomenu.Naprostý ticho a otevřený huby...Seděj tam snad ještě teď...Takhle rychle jsem z křižovatky snad nikdy neodjel.... 

- taspy
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Drah
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Drah
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
S přítelkyní máme rozdílnej vkus, tak stačí, abych pustil to CD, když jedeme spolu a dopadne to jako u Tebe.Boban píše:Když to tak pročítám a přečetl sem Drahův způsob napadlo mě já když bych usínal mohl bych pustit CD SCOOTER nebo RAMMSTEIN a řvát nebudu v autě já, ale moje polovička a pak už neusnu na tuty![]()
![]()

Dočasně: lítačka na MHD
PRODÁNO: Ford Focus combi, Ghia, 1.8TDCi, 85kW, r.v. 10/2002
PRODÁNO: Ford Focus combi, Ghia, 1.8TDCi, 85kW, r.v. 10/2002
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
My to máme podle toho kdo řídí....Když já,tak je po mojem...Rock,punk,ale když řídí přítelkyně,tak to je nějaká ta madonna a tak....Ale dostane se za volant málokdyDrah píše:S přítelkyní máme rozdílnej vkus, tak stačí, abych pustil to CD, když jedeme spolu a dopadne to jako u Tebe.Boban píše:Když to tak pročítám a přečetl sem Drahův způsob napadlo mě já když bych usínal mohl bych pustit CD SCOOTER nebo RAMMSTEIN a řvát nebudu v autě já, ale moje polovička a pak už neusnu na tuty![]()
![]()
![]()

- laca
- Nováček
když jedu sám, tak si i zazpívám. Nejčastejc si ale pouštím muziku nebo ČR1 - nic mě neprobere víc než politická diskuze
Pokud mám pocit unavy, nevidím úplně ostře nebo si nemůžu vzpomenout co se poslední 2 minuty dělo, okamžitě zasatavuju. Jsem kuřák, takže si dám cígo (v autě nekouřím, ono za to nemůže
). Energy drinky si dávám jen na posledních 30 minut cesty, protože pak přestanou na mě působit a únava na mě dopadne ještě hůř než předtím.

Pokud mám pocit unavy, nevidím úplně ostře nebo si nemůžu vzpomenout co se poslední 2 minuty dělo, okamžitě zasatavuju. Jsem kuřák, takže si dám cígo (v autě nekouřím, ono za to nemůže