a pak rozhlasuje ze jste drazi (jen uz nevidi to ze regulerne resite reklamace, mate stale zamestnance, musite platit najem za kamennou prodejnu, dane, socialni, zdravotni, na krame drzite i zbozi skladem).. joo neni nad to mit jen eshop co jen prelepuje stitky s adresama, nebo nacerno rozebirat auta v garazi.enjoy napsal:
Před hodinou jsem tu měl na prodejně chlapa, že chce nosič na kola na tažný, že ho má vybraný, věděl naší internetovku, která je na trhu nejnižší(fakt docela sranda živit kamenný obchod z internetových cen)..ale nejsme jediní, kteří tuto cenu máme.
Sem přišel s tím, že u konkurence mu k tomu dají i třetí SPZ zdarma, ale že sem to má blíž, tak jestli mu to k tomu dáme taky nebo má jet k nim.
Jak to ještě řekl.. "dáte mi to taky nebo mám jet k nim? Mě je to jedno, je to na vás"
Poslal jsem ho k nim!
To mi pripomnelo jak kolega objednaval nosic, ale to byl zase druhy extrem. Kamenny obchod, pekne stranky, na google maps dokonce prochazka mezi regalama v dotycnem obchode. Pres mesic mu slibovali dodani nosice, neustale vymluvy. Nakonec se kolega nastval, objednal telefonicky jinde v jinem kamennem obchode, a jeste ten den si pro nej jel. Tam mu prozradili ze ten prvni obchod dluzi svym dodavatelum a brzo zkrachuje..