Vybitá baterie
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nĕco mi vybíjí baterii
No to bude spíš slabší měřák - po uspání všeho by měl odběr být v řádu jednotek mA já mám cca 4mA
- ZaQik
- Admin
ale jen s bezklicemDr.Romca píše:BT modul blbne starým firmwarem - opravovali to ve verzi V
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- ZaQik
- Admin
bil píše:... V autĕ je všechno origo, nic dodĕlàvané ...
parrot moc origo nenibil píše:... v autĕ byl Parrot ...

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
-
- Nováček
Re: Vybitá baterie
Zdravím vlastním FF1 1.6i v utery jsem přijel z práce domů a zapoměl jsem zhastnou dneska po 3 dnech jsem to zjistil tak jsem hodil baterku na nabijecku 8 hodin nabíjel pak ji dal zpět do auta a hned na poprvé chytl jenže pak po 2 hodinach už byla zase vybitá a cvakalo jen rele, tudiž bych chtěl vedět zda je baterka kaput je již 4 roky stará a několik měsíců stála než jsem si vůz před dvěmi měsíci koupil
- miki21
- Test driver
Mohly se sesypat desky. Jsi si jistý, že byla nabita dostatečně a správně? Nechal bych si ji přeměřit. 4 roky zas není tak moc, ale pokud déle stála vybitá, tak ji to určitě neprospělo.
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Nováček
To nevím ráno jsem ji hodil na nabíječku odšrouboval jsem ty krytky, kyseliny bylo dost, desky vidět nebyli. Ještě je možné jestli to neudělalo autorádio protože to jsem vymeňoval když jsem nabíjel tu baterii, ale rádio pak nesvítilo ani nešlo zapnout bez klíčku tak to by asi nemělo být tím akorát jen že v orig kabeláži k tomu radiu nebyla zapojena power anténa tak jsem to spojil tudíž jestli to není tím.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
4 roky stará baterie by neměla být ještě po smrti, pokud je to originál (originál znamená dodaná výrobcem do nového auta). Originál baterie vydrží až 8 let.
Baterie se má nabíjet do znaků úplného nabití. U úplně vybité baterie nemusí být 8 hodin dostatečná doba, mrkni na odkaz:
http://www.nekvinda-obchod.cz/clanek/13 ... terie.html
Destilovaná voda se má doplnit po vnitřní značky v baterii, bývá to 10-15 mm nad deskama. Může být také jen její jeden článek špatný, to můžeš zjistit hustoměrem, kyselina bude mít nižší hustotu jako ostatní články.
Baterku máš cca 50Ah. 50/2=25A ... Za dvě hodiny ji vybije odběr 25 A.
Baterie se má nabíjet do znaků úplného nabití. U úplně vybité baterie nemusí být 8 hodin dostatečná doba, mrkni na odkaz:
http://www.nekvinda-obchod.cz/clanek/13 ... terie.html
Destilovaná voda se má doplnit po vnitřní značky v baterii, bývá to 10-15 mm nad deskama. Může být také jen její jeden článek špatný, to můžeš zjistit hustoměrem, kyselina bude mít nižší hustotu jako ostatní články.
Baterku máš cca 50Ah. 50/2=25A ... Za dvě hodiny ji vybije odběr 25 A.
Naposledy upravil(a) pelen dne 20.06.2014 22:05, celkem upraveno 1 x.
-
- Nováček
Baterka je Ford 43A kyselina bylo dost těsně pod těmi kryty, ale i tak 25A je dost to nevím co by ji mohlo tolik brát když je vypnut klíček jedině to rádio, ale to pochybuju nyní se nabíjí znova a ráno až přijedu z práce změřím ji po nabití pak zkusim hustoměr a pak ji připojím a změřím při zátěži případně odpojím autorádio a půjdu spát a až se vzbudím půjdu to zkusit zda přežila. A ještě mě teď napadá že při tom prvním nabíjení vůbec nebylo znát že se nabíjí ta kyselina nijak nebublala ani nic.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Záleží jakou nabíječkou jsi nabíjel. Já používám tuto:
http://nabijecky-a-startovaci-boxy.heur ... l-afen-10/
Celý proces nabíjení si řídí sama a kyselina také nevaří. Její výhoda je, že nemusím hlídat čas, při dobití baterky se přepne do režimu udržování, něco jako kdysi zajišťoval výrobek "kondik".
http://nabijecky-a-startovaci-boxy.heur ... l-afen-10/
Celý proces nabíjení si řídí sama a kyselina také nevaří. Její výhoda je, že nemusím hlídat čas, při dobití baterky se přepne do režimu udržování, něco jako kdysi zajišťoval výrobek "kondik".