MONDEO 2015
- mansart
- Zkušený
- milos83
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- pepson
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
no ked som sa do neho pred dvoma tyzdnami posadil, tak mi vyschlo v krkupepson píše:Jsem to poradne videl az ted, no co k tomu dodat. Vypada to ze soudruzi z FORDu zacinaji poradne zatapet pod kotlem, nebo spis pod rysovacim prknem![]()
![]()
![]()
PEPSON

Akurat som s tym nejazdil

Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit
- mansart
- Zkušený
- pepson
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Njn me by se taky libil, ale to je uz v trochu jine cenove relaciomik píše:no ked som sa do neho pred dvoma tyzdnami posadil, tak mi vyschlo v krkupepson píše:Jsem to poradne videl az ted, no co k tomu dodat. Vypada to ze soudruzi z FORDu zacinaji poradne zatapet pod kotlem, nebo spis pod rysovacim prknem![]()
![]()
![]()
PEPSON). bol to 2.5 setvalec v plnej vybave a ten interier vypadal bozsky
).
Akurat som s tym nejazdil, fnuk. Cakal som na svojho focusa, ktory bol v servise a asi som nevyzeral, ze si to mondeo chcem aj kupit
....

- omik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
presne ako vravi pepson, focusa by som im tam za to nenechalmansart píše:To Omik: to bys zapomněl i na toho svýho bobana v opravě co![]()
Interiér je prostě jeden dokonalý celek!!! A celý auto,passat se s tím může rovnat asi jako trabant s ferrari
. V té třídě opravdu kraluje!!!!

Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No me se novy mondeo taky libi, ale jeden takovej postreh. Nedavno jsem sedel v novym kombiku, vybava Ghia a musim rict ze to drevo v interieru - to byl hnus velebnosti. Ja teda drevo v interieru nemusim nikde, ale tady mi to pripadalo jako pest na oko. Moderni design a drevo mi nejde moc dohromady. Spis lestenej hlinik nebo neco takovyho, ale drevo, respektive imitace pusobi divne. Navic v tom novym mondeu vypada to "drevo" hrozne lacine, spis mi to pripominalo tapetu s drevenym dekorem zalitou v plastu. Myslim ze tohle se dalo udelat daleko lip.
- mansart
- Zkušený
Tak to je opravdu dobrý postřeh....já teda seděl jenom se stříbrným interiérem.....a ten vypadal moc moc moc hezky.....ale tady do toho bych si taky nedal to dřevo,taky by mi to do něho moc nesedělo.Spíš něco jako karbon nebo tak....vencaxxx píše:No me se novy mondeo taky libi, ale jeden takovej postreh. Nedavno jsem sedel v novym kombiku, vybava Ghia a musim rict ze to drevo v interieru - to byl hnus velebnosti. Ja teda drevo v interieru nemusim nikde, ale tady mi to pripadalo jako pest na oko. Moderni design a drevo mi nejde moc dohromady. Spis lestenej hlinik nebo neco takovyho, ale drevo, respektive imitace pusobi divne. Navic v tom novym mondeu vypada to "drevo" hrozne lacine, spis mi to pripominalo tapetu s drevenym dekorem zalitou v plastu. Myslim ze tohle se dalo udelat daleko lip.

- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak, nejaky moderni material, drevo patri do jinych vozu jine kategorie.mansart píše:Tak to je opravdu dobrý postřeh....já teda seděl jenom se stříbrným interiérem.....a ten vypadal moc moc moc hezky.....ale tady do toho bych si taky nedal to dřevo,taky by mi to do něho moc nesedělo.Spíš něco jako karbon nebo tak....vencaxxx píše:No me se novy mondeo taky libi, ale jeden takovej postreh. Nedavno jsem sedel v novym kombiku, vybava Ghia a musim rict ze to drevo v interieru - to byl hnus velebnosti. Ja teda drevo v interieru nemusim nikde, ale tady mi to pripadalo jako pest na oko. Moderni design a drevo mi nejde moc dohromady. Spis lestenej hlinik nebo neco takovyho, ale drevo, respektive imitace pusobi divne. Navic v tom novym mondeu vypada to "drevo" hrozne lacine, spis mi to pripominalo tapetu s drevenym dekorem zalitou v plastu. Myslim ze tohle se dalo udelat daleko lip.
- mansart
- Zkušený
třeba tak do A8vencaxxx píše:Presne tak, nejaky moderni material, drevo patri do jinych vozu jine kategorie.mansart píše:Tak to je opravdu dobrý postřeh....já teda seděl jenom se stříbrným interiérem.....a ten vypadal moc moc moc hezky.....ale tady do toho bych si taky nedal to dřevo,taky by mi to do něho moc nesedělo.Spíš něco jako karbon nebo tak....vencaxxx píše:No me se novy mondeo taky libi, ale jeden takovej postreh. Nedavno jsem sedel v novym kombiku, vybava Ghia a musim rict ze to drevo v interieru - to byl hnus velebnosti. Ja teda drevo v interieru nemusim nikde, ale tady mi to pripadalo jako pest na oko. Moderni design a drevo mi nejde moc dohromady. Spis lestenej hlinik nebo neco takovyho, ale drevo, respektive imitace pusobi divne. Navic v tom novym mondeu vypada to "drevo" hrozne lacine, spis mi to pripominalo tapetu s drevenym dekorem zalitou v plastu. Myslim ze tohle se dalo udelat daleko lip.

- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Mel jsem na mysli spis nejakyho veteranamansart píše:třeba tak do A8vencaxxx píše:Presne tak, nejaky moderni material, drevo patri do jinych vozu jine kategorie.mansart píše: Tak to je opravdu dobrý postřeh....já teda seděl jenom se stříbrným interiérem.....a ten vypadal moc moc moc hezky.....ale tady do toho bych si taky nedal to dřevo,taky by mi to do něho moc nesedělo.Spíš něco jako karbon nebo tak....