Parkovací systém
- ronin
- Nováček
Re: Parkovací systém
Tak parkovací asistent namontovaný. Bez demontáže nárazníka, za pomoci štyroch rúk a troch hodín času.
Podakovanie:
hami - za pomoc pri instalacii
Melounek - za plastovu redukciu
velcro - za inspiraciu pri umiestneni displeja
Podakovanie:
hami - za pomoc pri instalacii
Melounek - za plastovu redukciu
velcro - za inspiraciu pri umiestneni displeja
- Blodiac
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Muzu se zeptat podle ceho jste rozmistovali senzory? Podle udaju z toho letaku od forda jak tu koloval nebo od výrobce čidel? A taky nevím zda nárazník sundat nebo ne
- Zakus
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem to dělal já neměl jsem žádný nákres k dispozici. Změřil jsem nejdřív střed a potom rozpočítal délku nárazníku pro 4 čidla. V podstatě to mám stejné jako na tom pozdějším nákresu.foto zde
Ford Focus 1.6i 16V 74kW (100k) Ghia, r.v. 2000, Combi
to Blodiac: senzory sme rozmerali podla obrazku, ktory je myslim v tomto vlakne (je tam kombi, hatch a sedan), len nalepis nejaku pasku na naraznik a oznacis body vrtania
Ja som naraznik dole nedaval, islo to aj bez toho. Len som odskrutkoval 4ks skrutiek, ktore je vidiet po otvoreni kufru (na vrchu narazniku). Trochu som ho odohol a podlozil niecim aby sa mi lahsie pracovalo pri tahani kablov. Po vyvrtani dier som este "vydlabal" dieru v deformacnom clene a uz len natahal kably po pravej strane k cuvacke. Tam mam umiestnenu jednotku.
Az bude cas, mozem urobit podrobny popis s fotkami vo forme pdf-ka a poslem ti ho.
Ja som naraznik dole nedaval, islo to aj bez toho. Len som odskrutkoval 4ks skrutiek, ktore je vidiet po otvoreni kufru (na vrchu narazniku). Trochu som ho odohol a podlozil niecim aby sa mi lahsie pracovalo pri tahani kablov. Po vyvrtani dier som este "vydlabal" dieru v deformacnom clene a uz len natahal kably po pravej strane k cuvacke. Tam mam umiestnenu jednotku.
Az bude cas, mozem urobit podrobny popis s fotkami vo forme pdf-ka a poslem ti ho.
- Blodiac
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To jsi hodnej, ale nedávej si s tím práci. Já to snad zvládnu. Ten planek tady z vlakna mam. Jake jsi si koupil cidla? Ja mam nejake Phantom
to Blodiac: jak nedavej si s tim praci ? ked mam cez vikend cas, pripravim to velmi rad...
Inak parkovaci asistent som objednaval na kmobchod.cz...je to typ BS-303-4
Takze: Vydrz Brtka, vydrz...podrobny popis see you soon...
Inak parkovaci asistent som objednaval na kmobchod.cz...je to typ BS-303-4
Takze: Vydrz Brtka, vydrz...podrobny popis see you soon...
- Blodiac
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak pokud se do toho už pustíš tak to můžeš kdyžtak pověsit do sekce návody. Určitě tím pomůžeš spoustě lidí.
A ty máš i přední? Rikal jsem si jestli nemam koupit i na predni ale vykaslal jsem se na to, snad jsem neudelal chybu.
A ty máš i přední? Rikal jsem si jestli nemam koupit i na predni ale vykaslal jsem se na to, snad jsem neudelal chybu.
to Blodiac: predne nemam, na predok natahujem hlavu 
Do sekcie "Navody" by som to rad dal, ale neviem ako tam potom vlozit pdf-ko. Sucasne navody v tejto sekcii sa mi nepacia, kedze musis rolovat celu stranku. Chcelo by to moznost vkladat pdf subory -> otvori sa tak okno s ponukou otvorit alebo stiahnut.

Do sekcie "Navody" by som to rad dal, ale neviem ako tam potom vlozit pdf-ko. Sucasne navody v tejto sekcii sa mi nepacia, kedze musis rolovat celu stranku. Chcelo by to moznost vkladat pdf subory -> otvori sa tak okno s ponukou otvorit alebo stiahnut.
- Blodiac
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- jamaka
- Test driver
KUTAC - a co to tazne? chyta?
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
to jamaka: ja tazne nemam, to sa vtedy len informoval kolega - on to ma na FFII a tiez chcel park. asistent..
- jamaka
- Test driver
Sa mi to poplietlo 

3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
- Blodiac
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
nas ucitel ma na svoji 206sw cidla v zadu a ma tažné, ale ma je od tažného celkem daleko, nejak to musí jít
- martyG
- Pokročilý
to jamaka: vďaka spolupráci s hugom72 parkovací asistent včera úspešne namontovaný (konečne) a dokonca je aj funkčný

Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS