měl sem origo co dával fordInfinter píše: A to jsi měl jaký typ McGardu? S otočnou hlavou?

měl sem origo co dával fordInfinter píše: A to jsi měl jaký typ McGardu? S otočnou hlavou?
To naserie - ale menej, ako ke´d ti nejaký "nečmoud vezme gumy s kolesami - ale aj s autom - ako mne 1.9.1997! Tak to je dosť hnusný pocit a asi o poznanie horší, okrem hnevu i zúfalý ak si si v tom okamihu uvedomil, že si nemal hav.poistku a nedostaneš ani korunu...Infinter píše:Tak to joJá chápu že to zas takové zabezpečnení není, ale nasere když nějkaý čmoud zdekuje fungl nové gumy s alu, že..
No veď odvtedy majú poisťovne zo mňa štedrého klienta...aj keď čo som u nich odvtedy nechal je cena ďalšieho auta (keďže až na jedno Clio -čo bolo celkom nové - kupujem väčšinou 2-3ročné):roll:Infinter píše:Tak my jsme v rodině už přišli o dvě auta, dvě kola, a pár dokladků, dokonce nám nějaký "kamarád" vykradl pokoj v patře, když jsme byli všichni doma.. Takže, bez pojistky už ani ránu.. Sice je to dost peněz, ale taky se výrazně líp spí
Já jsem zkoušel sehnat McGardy s otočnou hlavou, ale v ČR se to nepodařilo.. Tak mám bez otočné hlavy a je to taky v pohoRadekjo píše:Z hlediska bezpečnosti (nesnadného uchopení při povolování) preferuji tyto bezp. matice:
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti