Rozhovor s pirátem silnic
- Peters56
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozhovor s pirátem silnic
Tohoto člověka bych nechtěl potkat ani na parkovišti při parkování, podle jeho vyprávění je to ten nejlepší, nejúžasnější a nejschopnější řidič pod sluncem. Jezdím už od 18 ti let a do současné doby jsem neměl nehodu a ač mám najeto mnoho kilometrů u nás i v evropě nikdy nebudu moci říci, že jsem dokonalý řidič. Protože dokonalý řidič neexistuje i piloti formule 1 nebo WRC dělají chyby a to jsou páni řidiči kteří se ve vysokých rychlostech pohybují pravidelně. Jestli je tento řidič tak dobrý a neomylný a najezdil takovou spoustu kilometrů bez nehod tak proč není ve vrcholovém autosportu? kde může svoje řidičské kvality ve vysokých rychlostech prokázat na uzavřené závodní dráze - možná by měla Česká republika v tomto pánovi prvního mistra světa ve formuli 1, nebo šampiona WRC. Bylo by to rozhodně lepší než když takhle řádí na běžných silnicích. Možná ani neví, kolik nehod zavinil aniž by jsi to uvědomil, stačí předjíždět, další řidič se lekne protože to nečeká a strhne to někam do příkopu v lepším případě. A ani nevím jestli v tom článku je všechno pravda, protože s tím co popisuje je zázrak, že je ještě mezi živými.
- Happy-Gilmore
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
hezky jsi to napsal.
Je fakt, ze jed si vklidu 90km/h a nekdo kolem me prosvistet 250km/h tak bych se asi lekl.
Tedka ale nemluvim o dalnicich tam je to neco jineho. Tam jsem zvykly
Je fakt, ze jed si vklidu 90km/h a nekdo kolem me prosvistet 250km/h tak bych se asi lekl.
Tedka ale nemluvim o dalnicich tam je to neco jineho. Tam jsem zvykly

Ford focus 1.8

- Charon
- Junior
Co na ten článek říci - snad jen že mu jí přeju rychlou - a hlavně ať jsou v ten okamžik všichni (kdo by to mohli bez vlastního zavinění odnést) co nejdále od něj.
P.S. I Charon musí někdy pracovat.
P.S. I Charon musí někdy pracovat.

https://www.kpvt.cz
FoFoII - Brumla. Nějaký benzínový motor (asi čtyřválec - alespoň myslím), Ten delší typ.
Divná barva (ani modrá - ani stříbrná) - Tonic bez Fernetu
(II/1.6/74/6.9-9.5/C)

FoFoII - Brumla. Nějaký benzínový motor (asi čtyřválec - alespoň myslím), Ten delší typ.
Divná barva (ani modrá - ani stříbrná) - Tonic bez Fernetu
(II/1.6/74/6.9-9.5/C)

- panther7
- Test driver
Článek byl určo zajímavý, ale stále nevím kde na okreskách se dá jet nad 200, ono určo jsou taková místa-ale to max sem tam tam hodit 200, no u 300-350 to už jen na dálnici, ale i tam bych měl strach aby mi tam někdo nevjel-hlavně nákladák. Jinak k jeho chování, když nezmrzačí nikoho jiného, ale jen sebe budiž-ale bohužel to tak nebývá-kdyby strefil např. Š120, nebo fobii tak je všechny pohřby.
-
- Zkušený
na okruhu by byl možná "Mistr světa" ale na silnici tohle nepatří , je to nebezpečnej magor 

Focus combi II TDCI 1.6 2006 stříbrná Moondust
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť
Mitsubishi Outlander 2,0 DI-D 2009 4x4
měl jsem:FoFo I combi TDCI 1,8 2002 černá perleť