Manželku / přítelkyni rozhodně nevyhazovat. Já jsem potřeboval snížit spotřebu ve městě (zácpy, rozjíždění), takže na každé křižovatce přítelkyně vystoupí a jakmile blikne zelená, tak Fofíka začne tlačit, než dosáhne rychlosti min. 30km/h, pak si může zpět naskočitvcedula píše:uz som vyhodil manzelku a spotreba neklesla. Myslis, ze keby som sa vyhodil sam seba, tak by klesla ? No, mozne to je, asi to skusim po ceste domov.
dole kopcom by sa potom mala dat nastavit polarita toho magnetu aby sa auta od seba odtláčali.. to by vcedula ušetril na brzdáchFOCKI píše:... pak je ale třeba dokoupit takový spešl regulátor,kterým si upravuješ sílu přítahu resp odtahu- v kopci je třeba větší přítah a z kopce není potřeba vůbec
zirafak píše:este doplnim....ze pri tom magnetickom zariadeni som zapochyboval,ci si nebol na skoleni u anndyho![]()
![]()
ty si az u magnetu ? ja uz v druhej vete !zirafak píše:este doplnim....ze pri tom magnetickom zariadeni som zapochyboval,ci si nebol na skoleni u anndyho![]()
![]()
dalej uz mi to bolo jasne![]()
ak by to napisal anndy,tak by som aj naletel
to ti vadi uz aj kombikAnndy píše:chlapci, nemozem za to, ze 90kw poskakujuci kombik vo mne nevzbudzuje ziadne sportove chutky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti