Jihozápadní Čechy... Tak to přesně sedíGromik píše:Zeptal jsem se kamaráda, co studuje český jazyk, a podle něj jde skutečně o nářečí, konkrétně z oblasti jihozápadních Čech. Nu což, jiný kraj, jiný mrav.
nie, s tymi mladymi je to uz horsie z obidvoch stranspigot píše:Je to naozaj skoda. Ale teraz co som bol na zraze tak tam bolo kopec mladych a rozumeli. Teda aspon sa tak tvarili.![]()
Tak proto mi ten Kutacovo dotaz přišel divný - nechápal jsem, s čím má u těch vztažných zájmen problémGromik píše:Zeptal jsem se kamaráda, co studuje český jazyk, a podle něj jde skutečně o nářečí, konkrétně z oblasti jihozápadních Čech. Nu což, jiný kraj, jiný mrav.
"Růžičkovo mančaft" je skutečně podle nářečí používaném v JZ Čechách v pořádku. Všechno ostatní je zhovadilostKUTAC píše:No jasne, ftipalci...tak to ja mozem povedat toto:
Ruzickovo mancaft neni az tak dobry aby pomyslelo na medailu. Pasuje ???
alebo: ten auto ma suprovo tuning ale spoilerovo barva mu nesedi
...takze zase to smeruje k maďarom
Já jinak nemluvim celej život a až teď jsem se dozvěděl, že je to nářečí - jééžkovo vočiPonik píše:Jihozápadní Čechy... Tak to přesně sedíGromik píše:Zeptal jsem se kamaráda, co studuje český jazyk, a podle něj jde skutečně o nářečí, konkrétně z oblasti jihozápadních Čech. Nu což, jiný kraj, jiný mrav.Já tohle běžně používám a divný mi to nepřijde.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 7 hostů