Poslední problém vestavby - mám přístrojový panel bez tří kontrolek v otáčkoměru, takže nemůžu použít původní kontrolku tempomatu. Nevíte jestli je kontrolka mezi airbagem a signalizací otevřených dveří osazená žárovkou? Pak mě napadlo použít kontrolku ESP, protože to v autě nemám a ani mít nebudu. Aspoň co vím tak dodělat ESP se tady nikdo nepokoušel. Nějaký další nápad? Rozebírat panel a vrtat díru pro diodu se mi nechce, ještě by na mě podle Etzolda vytekl silikon.
UPDATE!!!
Pokud nemáte v poli otáčkoměru 3 kolečka pro kontrolky, nic se neděje. Pravděpodobně je po FL nahradili podsvícenými obrázky přímo v rovině tachometru, dokud se nerozsvítí, nejsou absolutně vidět. Můžete si je zobrazit jednoduchým testem (viz přiložený odkaz). Svítí mi kontrolka tempomatu i O/D off (=OverDrive, což by mělo být cosi ohledně režimu automatické převodovky).
Test ve zkratce:
- zmáčknout a držet nulování počitadla km (vedlejší efekt testu je že se smaže)
- otočit klíčkem do polohy II
- až se rozsvítí na prvním řádku displeje TEST, pustit tlačítko nulování
- postupným mačkáním tlačítka procházet jednotlivé režimy (je to třetí test - bulb, rozsvítí LEDKY a všechny kontrolky spínané v přístrojovém panelu elektronikou)
- až vás to přestane bavit, staí vrátit klíček do polohy 0
http://www.focushacks.com/?modid=37&ht= ... tic%20Mode