Tak to mě těší, že jsem dobře poradil. Někdy se vyplatí (a to i finančně) koupit originál.Beri píše:Tak jsem byl v pátek ve Fordu a dali mi přesně to co jsem chtěl, Černou "housenku" na vosk. papíru.

A jak si to udělal - máš foto z akce "výměna"siki píše:Někde na fóru jsem četl , že není třeba odlepovat kryty když měníš pylový filtr. Tak jsem to vyzkoušel a fakt to není třebapelen píše: System vymeny pyloveho filtru, ktery by se mel dost casto menit, zalozit na odlepovani a zalepovani plastu na sklo je take trochu pochybeny.
hele já jsem to dneska měla sundaný filtr špinavej jak prase a ten plast urvanej přesně jako ty.To se dá koupit ten bílej plastovej šmejd???Mira píše:A jak si to udělal - máš foto z akce "výměna"siki píše:Někde na fóru jsem četl , že není třeba odlepovat kryty když měníš pylový filtr. Tak jsem to vyzkoušel a fakt to není třebapelen píše: System vymeny pyloveho filtru, ktery by se mel dost casto menit, zalozit na odlepovani a zalepovani plastu na sklo je take trochu pochybeny.Když tak popiš postup.
Já to měl dole a nevím jak bych to vyměnil bez demontáže toho plastu, viz foto:
na pravé straně bylo urvaný to "udělátko" které by to mělo držet (už když jsem to kupoval) takže jsem to vyřešil částečně taky silikonem. Nechal jsem tam i tu origo "housenku".
Příchytka se dá sehnat za 79,- za kus pokud teda není utržená i drážka v krycím plastu. U nás kluci v servisu většinou dávají tyto příchytky nový.Blaaana píše:hele já jsem to dneska měla sundaný filtr špinavej jak prase a ten plast urvanej přesně jako ty.To se dá koupit ten bílej plastovej šmejd???Mira píše:A jak si to udělal - máš foto z akce "výměna"siki píše: Někde na fóru jsem četl , že není třeba odlepovat kryty když měníš pylový filtr. Tak jsem to vyzkoušel a fakt to není třebaKdyž tak popiš postup.
Já to měl dole a nevím jak bych to vyměnil bez demontáže toho plastu, viz foto:
na pravé straně bylo urvaný to "udělátko" které by to mělo držet (už když jsem to kupoval) takže jsem to vyřešil částečně taky silikonem. Nechal jsem tam i tu origo "housenku".
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti