v tym připadku ti přeju, aby se ta berlička nezlomilacajda píše:Skubi to je jasné že když nechceš tak tě neodnaučí nic kouřit. Ale já to mám z vůli na prd, takže mi pomohla taková berlička v podobě knižky
nebylo to spíš ... "nevadí vám, že vám tu při tom kouření jím?"silverwolf píše:... nevadí vám že tu jíte, když my tu kouříme?Boban píše:Mě kuřáci nevadí, mám rád jejich přestávky![]()
![]()
![]()
![]()
Jj, i když jsem kuřák, ale malinkatý - tak 6 denně, tak jsem pro aby se v hospodách nekouřilomartinsk píše:Tak či tak to s fajčiarmi ide dolu vodou, za chvíľu ani nebudú mať kde fajčiť - dobré zákony proti fajčiarom. ja som prestal keď ma grabla choroba a musel som dlhšie ležať v posteli.
tak přestoupiš ke konkurenci do nekuřácké knajpyJozkablack píše:Dej pokoj, nekouřit v hospodě=jsem bez práce.
no s tou tvou krabičkou na 2-3 dnyJasio píše:Ještě stále jsme významnými dodavateli peněz do státního rozpočtu. Měli by jste si nás hýčkat, protože až se naserem a přestanem kouřit, tak vám tak stoupnou daně, že si z toho všichni sednem na zadky.![]()
ivanb píše:a nevie niekto kde sa da kupit ta kniha na slovensku ? alebo este lepsie objednat cez internet ? uz som to hladal, ale nikde som to nenasiel.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti