Vypadá to jako blbost přečíst si knížku a přestat kouřit, ale je to fakt a mě to pomohlo!
No a teraz ak si fajčil aj v aute daj poriadne vyčistit interier, aby ťa ten smrad cigariet podvedomky nenutil siahnuť na cigu.cajda píše:Nejde o vtip ani o reklamu! Jen bych rád někomu pomohl. Kouřil jsem zhruba od 15 let (ted je mi 30) krabku denně . Tisíckrát jsem zkoušel přestat až jsem na internetu narazil na knížku http://www.kosmas.cz/knihy/125123/Snadn ... at-kourit/ Fakt super kniha, od 10.ledna nehulím. V práci už jsem ji dal přečíst dalším klukům 2 nekouří už několik měsíců a taky jednoho manželka přestala další jí zrovna čte. Vůbec nelituji "vyhozených" 180kč oproti tomu co jsem doteď ušetřil ( a nacpal do FoFa) Tak doufám, že vám někomu pomůže.
Vypadá to jako blbost přečíst si knížku a přestat kouřit, ale je to fakt a mě to pomohlo!
V autě je zákáz kouření!!! To víš vylečený kuřák je nejhoršípolkiboj píše:No a teraz ak si fajčil aj v aute daj poriadne vyčistit interier, aby ťa ten smrad cigariet podvedomky nenutil siahnuť na cigu.cajda píše:Nejde o vtip ani o reklamu! Jen bych rád někomu pomohl. Kouřil jsem zhruba od 15 let (ted je mi 30) krabku denně . Tisíckrát jsem zkoušel přestat až jsem na internetu narazil na knížku http://www.kosmas.cz/knihy/125123/Snadn ... at-kourit/ Fakt super kniha, od 10.ledna nehulím. V práci už jsem ji dal přečíst dalším klukům 2 nekouří už několik měsíců a taky jednoho manželka přestala další jí zrovna čte. Vůbec nelituji "vyhozených" 180kč oproti tomu co jsem doteď ušetřil ( a nacpal do FoFa) Tak doufám, že vám někomu pomůže.
16 let co jsem kouřil, tak jsem každoročně přestával kouřit a nejdéle jsem to vydržel asi 7 měsíců, nepomohly novoroční předsevzetí, narození holek atd. až jednou jsem se seknul ( v době kdy jsem se dostal i na 40 denně, ale unikal mi smysl a měl jsem zapálené i 2 cigarety ) a od té doby nekouřím už 5 1/2 roku a dnes mi to ani nechybí. nikdy jsem nepoužíval ani náplasti ani jiné zaručené fígle, vše bylo jen o vůli ( taky jsem se tomu vždy smál ). první týden byl krutý, naštěstí jsem měl dovču ( doma jsem nikdy nekouřil ), takže pracovní rituály s cigárkem nehrozily a když jsem šel do hospy a začla být chuť na cigárko, tak jsem zaplatil a šel. joj to se to šetřilocajda píše:Nejde o vtip ani o reklamu! Jen bych rád někomu pomohl. Kouřil jsem zhruba od 15 let (ted je mi 30) krabku denně . Tisíckrát jsem zkoušel přestat až jsem na internetu narazil na knížku http://www.kosmas.cz/knihy/125123/Snadn ... at-kourit/ Fakt super kniha, od 10.ledna nehulím. V práci už jsem ji dal přečíst dalším klukům 2 nekouří už několik měsíců a taky jednoho manželka přestala další jí zrovna čte. Vůbec nelituji "vyhozených" 180kč oproti tomu co jsem doteď ušetřil ( a nacpal do FoFa) Tak doufám, že vám někomu pomůže.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host