TDDi - ztráta výkonu, bliká žhavení
- toms2
- Nováček
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- jamaka
- Test driver
myslim ze najdeme, napr snimac vacky na TDCipelen píše:Ja si myslim, ze byla rec o "originalu" jako puvodni od vyroby. Jinak si myslim, ze horsi soucastku asi u focusu nenajdeme.

Ale on pisal, ze neorigo pedal odchadza... takze aky pedal ???

3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Me bylo receno, ze kdyz hledal pedaly na vrakacich a po obchodech, tak nasel na vrakaci z noveho bouraneho focuse jinou znacku, nez pak sehnal me. Asi sem ho teda blbe pochopil, ale kdyz sem videl pedal zevnitr, tak nevidim duvod proc by to nemohla delat jina firma - tam proste krom uhlikovych drah nic nebylo ...
Pokud mystifikuju, pak se omlouvam
Pokud mystifikuju, pak se omlouvam

- Kvak
- Junior
Tak jsem se uspesne vratil z Nemecka, problem se vyskytl dvakrat, ale zjistil jsem, ze ten problem (pokud je to teda pedalem) se vyskytuje v urcity poloze. Kdyz jsem totiz ucitil, ze auto zas zacina skubat a blizi se okamzik, tak jsem slapl vic na plyn a ustalo to, za chvili to delalo zas, tak jsem ho dal az na podlahu a byl klid. A to pokazdy kdyz jsem slapl s pedalem az na podlahu tak to dalo pokoj.
- carlos
- Junior
Tak přesně tohle mi dělalo také, občas při přidání v určité poloze pedálu začal motor škubat a vynechávat. Po prošlápnutí na podlahu to přestalo. Bylo to nepravidelné. Jel jsem s tím na Slovensko a zpět. Dnes jsem byl na diagnostice u Forda a mám vadu na pedálu(senzor polohy pedálu), takže nový pedál 2756,-Kč
Měl jsem tušení, že to je pedál. Doma ten špatný rozeberu a uvidím jak vypadají potenciometrické dráhy. Jen pro zajímavost, než jsem jel na diagnostiku, tak jsem si vyzkoušel diagnostický mód přístrojové desky(je už tady na fóru popsán) a tam mi DTC kód ukazoval "d262" místo NONE(D262: Missing speed, tacho, engine temperature or odometer count)
Bral jsem to jen jako informativní, že něco není v pořádku.

Měl jsem tušení, že to je pedál. Doma ten špatný rozeberu a uvidím jak vypadají potenciometrické dráhy. Jen pro zajímavost, než jsem jel na diagnostiku, tak jsem si vyzkoušel diagnostický mód přístrojové desky(je už tady na fóru popsán) a tam mi DTC kód ukazoval "d262" místo NONE(D262: Missing speed, tacho, engine temperature or odometer count)
Bral jsem to jen jako informativní, že něco není v pořádku.
- Kvak
- Junior
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- ClairVOYanT
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
ja taky, ale kdyz nemas cim a nevis jak ... navic ono to urcite nebude tak jednoduche, kdyz tou prodrenou drahou projedes jen v urcitych okamzicich. sam vim, ze nebylo mozne nasimulovat zdechnuti autapelen píše:Plynovy pedal bych si zmeril sam, na to nepotrebuji jit na diagnostiku.

- Kvak
- Junior
- Kvak
- Junior
Jeste se chci zeptat, jestli se muze stat, ze pedal vypovi treba sluzbu uplne. Uz jsem s tou zavadou najezdil pres 2000 km, obcas holt musim za jizdy vypinat/zapinat motor, ale zatim nic vaznyho. Ale nerad bych aby to nekdy kleklo totalne. Za tyden planuju s tim jet na autosalon do Frankfurtu tak nevim jestli nejet radsi necim jinym.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kvak
- Junior
Aha 
To s tim jednim nefunkcnim potenciometrem je asi tutovka, ale auto dost vyuzivam tak jsem furt nejak ne a ne se k tomu rozhoupat. A prave kdyz zvladlo cestu az skoro k Nemecko/Francouzskym hranicim tak jsem si rikal, ze se s tim asi da jezdit dyl. Jediny ceho jsem si vsiml je vyssi spotreba diky nutnosti jine polohy pedalu nez normalne, aby to tolik neblblo

To s tim jednim nefunkcnim potenciometrem je asi tutovka, ale auto dost vyuzivam tak jsem furt nejak ne a ne se k tomu rozhoupat. A prave kdyz zvladlo cestu az skoro k Nemecko/Francouzskym hranicim tak jsem si rikal, ze se s tim asi da jezdit dyl. Jediny ceho jsem si vsiml je vyssi spotreba diky nutnosti jine polohy pedalu nez normalne, aby to tolik neblblo