tak ja som bol nakoniec len v piatok na Roznavskej (mestska okruhova) a dnes, v sobotu, som sa zdravotne necitil na dlhu put do Malych Karpat, tak som len poobede opat zbehol na Roznavsku.
Natocil som nejake videjka, nieco z toho vyberiem a zverejnim. Pre divaka najkrajsie prejazdy mal samozrejme majster volantu Dedo Jozef Beres

s Opelom Ascona skupiny B. To bola krasa pozerat ! Aj ked je stary, je to frajer ! Co sa dalo brat smykom, to aj bral.
Druhy, ktory sa mi velmi pacil, bol niekto na Lanceri, na ktorom jazdil niekedy Beres starsi (A8). Tak to bol tiez pekny frajer. Chodil zakruty bokom. Co nie je dobre pre cas, ale pre divakov je to parada.
No a nemozem zabudnut este na dalsieho majstra volantu - Igor Drotar, jazdil na Octavii WRC. Ten to bral aj pre divakov, aj na cas. Take pekne smyky, ktore neboli prehnane.
Medzi ostatnymi sa dali vidiet aj dobry jazdci (zopar jazdcov na Feliciach Kit Cat to tam dobre ukazovali), ale dali sa vidiet aj totalne odpadlicke prejezdy, medzi nimi bohuzial aj Kiselicka s Focusom ST170. To bola tak strasna slabota, ze az.
Celkova uroven podla mna dost slaba, bolo uz aj lepsie. Tento rocnik im velmi nevysiel. Ono to bude aj upadkom motoristickeho sportu na Slovensku, a v rally specialne.