Pre vyznavacov znacky BMW: usporiadatelom je Tempus, teda ta ista firma, u ktorej sme boli na skole smyku a zaroven predajca BMW, vsetky predvadzacie vozidla budu asi BMW, medzi inym aj Z4 ako hlavny safety car, a urcite budu aj predvadzat celu svoju flotilu, a uplne celu, vratane M3, M6 atd, atd...
Naplanovane su tieto rychlostne skusky:
1. Roznavska - pojde sa v okoli Shopping Palace na Zlatych pieskoch. Je to navrhnute na celkom rychle zakruty, chvala bohu vynechali minulorocne otocky o 180 cez rucnu, takze to bude pekne, technicke.... 2. Vinice (Pezinok) - uz sa isla minuly rok, vtedy to bola najtazsia rychlostna skuska. Je plna prachu alebo blata z vinic za Pezinkom, kde je aj najtazsia cast. Zacina sa pri Tescu v Pezinku, kde bude zopar miest pre divakov. 3. Pezinska Baba - nebude to len ten usek, kde sa jazdi do kopca. Zacne sa pri Pezinku, vojde sa do jednej asfaltky na jednu stranu, potom na druhu stranu, potom sa vyjde hore po trati do kopca a prejde sa az na druhu stranu kopca. 4. Rohoznik - ide sa z Rohoznika cez Karpaty az do Modry k Harmonii. Vyzera to na krasnu RS, kde asi stravim celu sobotu. Nikdy som tam nebol, ale mala by to byt klukata horska cesta plna zakrut a dokonca so sotolinovym usekom. Prihlasenych je 50 aut, bude tam jedno WRC, dost vela N4 a S2000 (stvorkolky), S1600 (prednokolka) a ostatne N-kove vozy. Bude aj trieda B (Opel Acona, stary Beres). Viac info tu:
http://www.tempusrally.sk/2008/Bratislava/Aktuality
Ja pojdem asi v piatok na Roznavsku, prejazd aut je az o 19:44, urcite tam budem uz skor, pretoze tam bude aj servis !!! Budem kukat na techniku !!!
V sobotu asi pojdem na Zahorie, vbehnem do lesa (pesi, neboj sa, misoo

Ak nas bude dostatocny pocet, tak som ochotny zmenit svoje plany.
Takze, kto sa chysta ?