Určitě jsou dobré módy, kde odstraníte zbytečné hlášky u navigace, u parkovací kamery.
Nějaké vizuální změny, jako obrázek alba na hlavní obrazovce, kruhové zobrazení volume a teploty při přenastavení. Občas to ale lidi přepatlaji

Myslíš snad něco takovéhleho?Martin89 píše: 20.03.2024 05:07 Nějaké vizuální změny, jako obrázek alba na hlavní obrazovce, kruhové zobrazení volume a teploty při přenastavení. Občas to ale lidi přepatlaji![]()
Flashkový masochismuskozelos píše: 19.03.2024 23:46 Ok diky. Mám nastudovano a na stole připraveno 8 flesek, 3 k jailbreaku a 5 na vybrané mody. Tak až bude chvíle se zasit do auta, vyzkouším...![]()
Však stačí se z AA přepnout zpět do Sync, pustit si hudbu z USB a zpátky do AA ne? Pak ti zůstane přehrávání z USB a jde přepínat skladby tlačítkama na volantu/fcim.
Vacil píše: 19.03.2024 22:24Ona tu možnost už nějakou dobu je, ale osobně jsem jí nikdy nezkoušel a doteď na ní nečetl reference. Naposled kdyz tu nekdo resil, ze ma nahradni Sync 3.0 MY20 jsem to ani nezminoval, ale uz by to mohl nekdo vyzkouset.
Klasickej fordi reformat tool, co pouziva cyanlabs se pouzit neda, ale da se sync3updaterem pripravit instalacni flashka, jailbreaknout sync a pouzit Universal Reformat (SyncRenovation) od fmods. Ten prej umi reformat ze vsech verzi sync + vsechny MY. Navic by pak mel byt sync i jailbreaklej![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti