Anndy a misoo - testdrive Laguna
- Anndy
- Test driver
Re: Anndy a misoo - testdrive Laguna
Tak tak. Skor je dolezite ako sa k tomu postavi servis. Lebo nepodarit sa moze vsetko, avsak servis (ako predlzena ruka vyrobcu) by sa to mala snazit napravit. To ked sa stane, nie je vobec problem. Lenze u nas...
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
my sme to tu pisali este ked tu bol a nikto nemal "vyhrady"silverwolf píše:To se vám to tady machruje s lagunou když tu nejni zirafak co?

- miggell
- Pokročilý
inak som našiel ešte jedno zaujimave video na Lagunu GT
docela ma prekvapilo
ten výsledok som nečakal
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ypJZUxKvaiY[/youtube]
docela ma prekvapilo

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ypJZUxKvaiY[/youtube]
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, skoda ale ze to robil Renault to video, prijal by som to od niekoho nezavisleho...
- Anndy
- Test driver
Ale na auto treba pozerat komplexne
. Ten rozdiel, co vidiet na videu, je v skutocnosti nepostrehnutelny a podla mna je hovadina lagunu vobec podobne pouzivat
.
Posolstvo videa je v tom, ze natacanie zadnej napravy ma velky prinos k ovladatelnosti auta.

Posolstvo videa je v tom, ze natacanie zadnej napravy ma velky prinos k ovladatelnosti auta.
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, prinos v ovladatelnosti nikto nepopiera. Akurat niekto spominal, ze na mokrej vozovke to 4WS robilo dost somariny (sam som ale taku info nenasiel).
- miggell
- Pokročilý
ja som samozrejme nechcel povedat ,že laguna Gt je lepšie auto ako Impreza STI
to ani náhodou, len ma prekvapilo, že vlastne rodinne auto strednej triedy dokáže takto manévrovať .
TJ ako vieš ,že ten test robili Renaultaci?
inak som sa pýtal jedného majitela tejto laguny gt ako sa správalo v zime na snehu a lade a on bol uplne spokojný, vraj žiadne problémy nezaznamenal spojené z tou natačacou nápravou.

to ani náhodou, len ma prekvapilo, že vlastne rodinne auto strednej triedy dokáže takto manévrovať .
TJ ako vieš ,že ten test robili Renaultaci?
inak som sa pýtal jedného majitela tejto laguny gt ako sa správalo v zime na snehu a lade a on bol uplne spokojný, vraj žiadne problémy nezaznamenal spojené z tou natačacou nápravou.
- Anndy
- Test driver
Tu sa moc precenuju "sportove" vlastnosti auta. Za dalsie laguna je uz velkostou mimo zabavne auto, resp. je o cislo vacsie aby mohla byt super zabavna
. Clovek kupujuci auto velkosti laguny, nehlada ciste sportove vyzitie, ale klud, komfort a pohodlie, aj ked samozrejme je bonus, ked to bavi cloveka soferovat k tomu vsetkemu, resp. ma aspon vyspele manevrovacie schopnosti.

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, pomylil som sa, ofiko robil Renault porovnanie s Boxter Smiggell píše:TJ ako vieš ,že ten test robili Renaultaci?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QaTnd3ozcaE[/youtube]
- Anndy
- Test driver
A comu neveris na tom videu?
ber to tak, ze keby aj porsche malo natacaciu napravu, bolo by asi rychlejsie, tak co
hehe

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja nehovorim ze tomu neverim, len proste apriori ak nejake video robi vyrobca, objektivnost je ta tam, idem mu len o PR. Mozno to robili cely den a Laguna bola 2x z 20 pokusov rychlejsia a prave to vidis na videu... Proti Lagune ako takej nemam nic, ja Renaulty rad 

- Anndy
- Test driver
No kedze laguna zacina byt aktualna znova. Tak len pridam info, ze momentalne black edition grandtour s par priplatkami, je k dispozicii za 22300 eur.
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Anndy
- Test driver
Stale, v ramci black edition, ponukaju iba ten 2.0 dci 150k.
Kto chce viac, musi do GT. To vsak tiez nemusi byt o moc drahsie.
Zaujimava bude situacia po prichode faceliftu. Predajca tvrdil, prisiel to potvrdit aj riaditel predaja
, ci taky niekto, ze s FL sa ceny vyrazne zvysia, resp. ze na zlavy 25% bude treba zabudnut. Tvarili sa, ze maju na to papier
.
Tazko povedat. Osobne si myslim, ze zdrazeju, resp. prestanu tolko zlavovat, a ked zas h..o predaju vratia sa na sucasnu uroven, plus, minus.
Kto chce viac, musi do GT. To vsak tiez nemusi byt o moc drahsie.
Zaujimava bude situacia po prichode faceliftu. Predajca tvrdil, prisiel to potvrdit aj riaditel predaja

Tazko povedat. Osobne si myslim, ze zdrazeju, resp. prestanu tolko zlavovat, a ked zas h..o predaju vratia sa na sucasnu uroven, plus, minus.
- miggell
- Pokročilý
Anndy píše:No kedze laguna zacina byt aktualna znova. Tak len pridam info, ze momentalne black edition grandtour s par priplatkami, je k dispozicii za 22300 eur.