Oranzove disky: tuzing / tuning / styling ?
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Oranzove disky: tuzing / tuning / styling ?
To ruzove lambo ja osobne beriem ako recesiu megaprachaca. Urco by som sa za nim otocil 

- kasi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
V tvém pojetí je to,jako kdybych napustil vanu a vodu obarvil na oranžovou a pak hledal růžovou skulinku mezi tím..proto to nejde jako u Tebe ..sorry tu kombinaci nedělej s těmi koly
neber to osobně,ale zkus zvolil jinou barevnou kombinaci..

je Ford Focus 1.8L Zetec-E EFI r.v.00,Sedan,Pacific Green Metallic,Ghia
byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

byl Ford Focus 1.8L Endura TDdi r.v.99,Hatchback,Moondust Silver Metallic,Ghia

no ja realne nejdem svoje kolesa striekat na oranzovo :o))) a ani spatne zrkadla alebo nieco podobne. (nie pri tomto veku svojho auta... :o))))
islo mi len o diskusiu (, kedze v inom vlakne som bol zhadzovany za oranzove kolesa v avatare, tak aby sme sa o tom normalne pobavili, )
preco si mam mysliet, ze na fokuse je to tuzing, ale na porsche je to styling? a zatial vedie v prispevkoch len to, ze "lebo to je porsche"... co sa mi nezda ako logicky argument, prepacte.
beriem argument, ze auto sa hra na nieco co nie je. ano. ale ako som sa pytal v prvom prispevku, nie je to (zmysel?) ci vysledok AKEJKOLVEK upravy exterieru ???? aj originalne tovarenske packety predsa robia to iste.
ano uznavam, rozdiel je v tom, ze treba mat cit a vkus, aby to clovek vedel spravne zladit a nevyzeralo to ako nevkusne (aj ked to je zase len subjektivne hodnotenie pre kazdeho osobne). ale to som pisal uz vo svojom vlakne, ked som podobnu diskusiu zacinal. lenze problem je, ze vacsina ludia to berie akosi s predsudkom. ze to proste nejde a hotovo. miesto toho, aby to zobrali ako vyzvu a pokusili sa tu vkusnu cestu najst alebo aspon pomoct ju najst. je lahke povedat, ze to prosto nejde, lebo je to fokus a tam to nema co robit. lenze keby to tak brali vsetci, tak sekciu tuning, tu mozeme uplne zrusit. uz aj tak mam niekedy pocit, ze pomaly umiera v prospech svojho protikladu, teda vlakna tuzing... aspon co sa tyka exterierovych uprav. vacsinou je to len o velkosti a tvare kolies a jednofarebnych svetlach :o( tych par odvazlivcov, ktori zacali robit aj nieco ine, skoncili len vynimocne s uspechom. a keby to tak brali napriklad aj dizajneri, nikdy by sme nemali take auta ako mame.
islo mi len o diskusiu (, kedze v inom vlakne som bol zhadzovany za oranzove kolesa v avatare, tak aby sme sa o tom normalne pobavili, )
preco si mam mysliet, ze na fokuse je to tuzing, ale na porsche je to styling? a zatial vedie v prispevkoch len to, ze "lebo to je porsche"... co sa mi nezda ako logicky argument, prepacte.
beriem argument, ze auto sa hra na nieco co nie je. ano. ale ako som sa pytal v prvom prispevku, nie je to (zmysel?) ci vysledok AKEJKOLVEK upravy exterieru ???? aj originalne tovarenske packety predsa robia to iste.
ano uznavam, rozdiel je v tom, ze treba mat cit a vkus, aby to clovek vedel spravne zladit a nevyzeralo to ako nevkusne (aj ked to je zase len subjektivne hodnotenie pre kazdeho osobne). ale to som pisal uz vo svojom vlakne, ked som podobnu diskusiu zacinal. lenze problem je, ze vacsina ludia to berie akosi s predsudkom. ze to proste nejde a hotovo. miesto toho, aby to zobrali ako vyzvu a pokusili sa tu vkusnu cestu najst alebo aspon pomoct ju najst. je lahke povedat, ze to prosto nejde, lebo je to fokus a tam to nema co robit. lenze keby to tak brali vsetci, tak sekciu tuning, tu mozeme uplne zrusit. uz aj tak mam niekedy pocit, ze pomaly umiera v prospech svojho protikladu, teda vlakna tuzing... aspon co sa tyka exterierovych uprav. vacsinou je to len o velkosti a tvare kolies a jednofarebnych svetlach :o( tych par odvazlivcov, ktori zacali robit aj nieco ine, skoncili len vynimocne s uspechom. a keby to tak brali napriklad aj dizajneri, nikdy by sme nemali take auta ako mame.
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no oni dizajneri (ak spravne chapem ze myslis original tovarenske upravy) ani nemozu stvarat kadejake psie kusy, musia sa drzat pri zemi aby sa to pacilo co najviac ludom. darmo by vyrobili nejaky extravagantny kusok aj ked by to vyzeralo celkom dobre, potom to zaujme len uzku skupinu ludi. ich cielom je predat a nie zaujat, takze preto robia vzdy neutralne jednoduche veci.
s tymto priamo suvisi aj mnozstvo "fanusikov" takeho zirafaka, tiez sa jednoduche veci pacia viac ludom, ako ked si niekto spravi nejaku odvaznejsiu upravu, tiez sa to moze pacit, ale urcite mensiemu poctu ludi.
s tymto priamo suvisi aj mnozstvo "fanusikov" takeho zirafaka, tiez sa jednoduche veci pacia viac ludom, ako ked si niekto spravi nejaku odvaznejsiu upravu, tiez sa to moze pacit, ale urcite mensiemu poctu ludi.
- chycek
- Pokročilý
Nijak jsem tohle vlákno nepročítal takže to tu možná někdo už napsal.
Podle mě jde hlavně o sladění odstínů, modrá s oranžovou mohou spolu ladit, ale musí se vybrat správné odstíny. Například odstíny jaké máš ty v avataru se podle mě k sobě nehodí. Toť vše.
Podle mě jde hlavně o sladění odstínů, modrá s oranžovou mohou spolu ladit, ale musí se vybrat správné odstíny. Například odstíny jaké máš ty v avataru se podle mě k sobě nehodí. Toť vše.
>>Galerie<<Ford Focus I Trend, 1.6/74kW, 3 door, r.v. 2002
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Culex42 píše:preco si mam mysliet, ze na fokuse je to tuzing, ale na porsche je to styling? a zatial vedie v prispevkoch len to, ze "lebo to je porsche"... co sa mi nezda ako logicky argument, prepacte.
.
stejne to nepochopis ani za dalsich 10 stran prispevku kdyz ti nestacily 3 strany , ale dam ti jednu radu :
natrikej si zrcatka, listy a kola na oranzovo , na vnitrni zrcatko si dej ruzna cinkrlatka , na zadni okno partu samolepek muzu doporucit brembo , sparco , jeste dobrej je mogul , na viko si napiš GT3 RS , dej si plastovy kryty na brzdy aby to vypadalo ze mas min 4 pístky , a mysli si ze mas jedinecny kus ktery nikdo nema a za kterým se kazdy otoci (stejne jako za ruzovým lambem ) . dej si to do galerie a cekej jak za tebou stado tuneru potáhne . pak midej vedet jak to dopadlo , protoze ja tu tvoji galerii na googlu hledat nebudu .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
foki, toto vlakno som chcel venovat diskusii a nie dalsim urazkam. ak nemas co rozumne povedat k teme, tak sem prosim radsej nepis nic. dakujem za pochopenie (ked uz ty si ten chapavy a ja nie..)
- globe
- Test driver
to jak to foki napsal, bych nebral jako nejakou urazku .. zalozil jsi tohle vlakno jako otevrenou diskuzi, ucelem bylo asi to, aby kazdy vyjadril svuj nazor .. z 99% (ne-li ze 100%) byly reakce vuci tvymu stylingu negativny, a ty sis z toho evidentne nic nevzal .. tohle vlakno muze byt nekonecny, porad ti tu kazdej z nas muze psat, ze to proste neni ono, ale ty si s toho stejne nic nevezmes, a udelas si to po svym ..takze to pro me prestava mit vyznam .. 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja te neurazim , ja ti radim jak to udelat aby jsi byl IN ,a panáčku kde vidis prosim te urazku ? nebo uz jsi tak ztúnenej ze ji vidis vsude ? a pokud je to tvoje vyslovne prani abych nic nepsal tak se budu snazit to splnit jú ? pa pa
edit : a abych byl karakter
tak ti udelam radost a rozsirim bobrika mlceni i na dalsi rubriky 
edit : a abych byl karakter

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
koukam ze ta oranzova je "vysadou" porsche (coz jsem nevedel)
taky jsem nazoru nedelat z auta neco co neni a nebude, pouha tuzerina
omluvte me pokud nekoho urazim, ale nemam rad:
M3 zrcatka na aute mimo BMW - prijde mi to jako tuzing
M3 zkroucene prahy mimo BMW - prijde mi to jako tuzing
Angel Eyes na aute mimo BMW - prijde mi to jako tuzing
Devil Eyes na aute mimo Audi - prijde mi to jako tuzing
LED svetla na aute na kterem z vyroby nikdy nebyly - prijde mi to jako tuzing
je to jen pouha atrapa, hrani si na neco co z toho auta nebude, ma preci sve prednosti ze kterych se da tezit
Podobne veci si myslim o lacich, barevnych sladenich
taky jsem nazoru nedelat z auta neco co neni a nebude, pouha tuzerina
omluvte me pokud nekoho urazim, ale nemam rad:
M3 zrcatka na aute mimo BMW - prijde mi to jako tuzing
M3 zkroucene prahy mimo BMW - prijde mi to jako tuzing
Angel Eyes na aute mimo BMW - prijde mi to jako tuzing
Devil Eyes na aute mimo Audi - prijde mi to jako tuzing
LED svetla na aute na kterem z vyroby nikdy nebyly - prijde mi to jako tuzing
je to jen pouha atrapa, hrani si na neco co z toho auta nebude, ma preci sve prednosti ze kterych se da tezit

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- cr4sh3r87
- .
No a ze všeho nejhorší je Clean-style a sníženej podvozek, co si budem povídat 

Je:Ford Mondeo ST220, 05', BLACK PANTHER-RECARO RED INFRA
Je:Ford Focus 1,6 16V 02' - silver, tinted window, -40mm, 17Alu z ST170 - Kostitřas do špatného počasí
Bylo:Ford Focus mkII 1.6TDCi 80kw bez DPF, EGR off
Bylo:Ford Focus mkI 1.8 16V Wolf
Je:Ford Focus 1,6 16V 02' - silver, tinted window, -40mm, 17Alu z ST170 - Kostitřas do špatného počasí
Bylo:Ford Focus mkII 1.6TDCi 80kw bez DPF, EGR off
Bylo:Ford Focus mkI 1.8 16V Wolf
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
clean style me taky prijde jako tuzerina, teda alespon ten extremni (zahladit kdejakou listu)
radej decentku, at je na aute stale zrejme co to puvodne je, kdybych chtel kulate zacistene auto koupim si golfa a neprznim ty nadherne krivky focusu, a nebo lehce pohladit focuse
radej decentku, at je na aute stale zrejme co to puvodne je, kdybych chtel kulate zacistene auto koupim si golfa a neprznim ty nadherne krivky focusu, a nebo lehce pohladit focuse

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 ST170
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
- Anndy
- Test driver
Ako to tak citam, kazdy ma hranicu trosku inde
. Niekto z nevedomosti, niekto len proste z pocitu, niekto oboje, alebo nieco ine.
Preto to tak vyzera
. Ja osobne za tuzing povazuje takmer hocico, co sa vymyka tomu ako mi to vyrobca predal (prahy, spojlery, znizenie podvozku, neprimerane velke kolesa, akoze sportove spataky, stierac na "zvislo", sachovnice, folie, mracitka, zahladzovanie kluciek, mrte nalepiek a podobne), resp. co smeruje k tomu, aby z obyc. rodinenho auta, akoze bolo na pohlad sportove auto (co nie je).
Cize sme pri tom, ze ak sa to hra na nieco, co nie je, tak je to tuzing
hehe.

Preto to tak vyzera

Cize sme pri tom, ze ak sa to hra na nieco, co nie je, tak je to tuzing

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
neviem ci nejako nechapem alebo mi opat nieco uniklo
ale pokial viem, tak culexove oranzove kolesa a zrkadla su recesia, nie ? 

- Anndy
- Test driver
Sú. Ale popri tom sa rozbehla diskusia o tom, čo je to tuzing.