Vyznání tohoto typu každou ženu potěší...Spread píše: Čo by sme bez Vás robili ????![]()
Veď by sme mali všetci pravačky silnejšie než ááárnýýý![]()

Vyznání tohoto typu každou ženu potěší...Spread píše: Čo by sme bez Vás robili ????![]()
Veď by sme mali všetci pravačky silnejšie než ááárnýýý![]()
je sice viac ako pravdepodobne, ze zrovna toto fake budemirisek píše:já myslím že to nemyslí vážně,že si jen někdo dělá pr..l.
Protože to není normální
No a ked ta casom viac a viac pohorsena Danka sa z lasky (urcite nie k peniazomfoki píše:jeste neco :
obrý den milá Julie a celá redakce,
Studuji vojenskou meteorologii v Brně a jako žena dokazuji, že mám na to, na co má obyčejný muž. Čtu tady články o mužské ignoraci a utlačování, ale nedávno jsem zjistila, že nejde jen o lidské muže!
To jsem si vyšla do parku se učit na neuvěřitelně těžkou zkoušku, kterou skoro nikdo nezvládne, byla bych první žena.
Tam jsem potkala jednoho muže, co se mnou chodil do třídy na prestižním gymnáziu a ten muž se mi tam pořád snažil dostat do mých choulostivých míst. Byla jsem jeho chováním naprosto pohoršena. Bohužel se zastavil a chtěl si povídat. To co jsem musela těch patnáct minut poslouchat, bych nepřála žádné normální ženě. Pořád se vychloubal, že má přítelkyni (služku) i ženu na hraní (taky služku)! Typický muž!!! Ale to, co mělo přijít pak…
Uviděli jsme veverku – určitě ženu (samičku). Krásně si to hopkala ze stromu na strom, nehledala žádnou veverku – muže a pořád se čistila.
V tom jsem opodál zpozorovala holuba – muže (samce). Jak jsem to poznala? On si tam jenom tak zobal to svoje zrní a o nic se nestaral, typický chlap! Ale na ten jeho chlípný pohled nikdy nezapomenu. On tu nevinnou veverku svlékal pohledem z jejího kožíšku, nestyda jeden! Když veverka přihopkala, tak dál zobal zrní, ale jen to fingoval, aby vypadal nenápadně. Veverka už tak hezky nehopkala, spíše vyděšeně pobíhala, když si ho všimla. Jako správná emancipovaná samička pochopila, o co tomu opeřenému chlípníkovi jde! Rychle odskákala, ale ten holub neměl dost! Dokonce zapomněl zobat a div si neukrotil krk, jak se za ní ohlížel! Pořád se na ni díval s chtíčem v těch malých mužských ptačích očích!
Tady vidíte, že nejen muži lidského druhu jsou vyvrhelové! Ale dokonce i mnohem chytřejší stvoření, jako jsou holubi, jsou také takto postiženi!
Pohoršená vysokoškolačka Dana
Ten magor snad jede bez oleje.Vitalish píše:tohle je nejvíc: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VvHCOJhA5T8[/youtube]
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 2 hosti