Vztahy ZENY - MUZI ...

Moderátor:phofy
Jozef
Pokročilý
Pokročilý

Vztahy ZENY - MUZI ...

Příspěvek od Jozef » 23.06.2010 15:21

Manžel by měl mít před pohlavním stykem výslovný (= podepsaný) souhlas manželky !!!
Americké radikální feministky považují manželskou soulož za druh násilí na ženách ...

Nezavidim nasim detom a nasim vnukom. Teda, ak nejaky budu ...
Ford Focus II TREND kombi 1,6 TDCi 66 kW, 2007, Moondust Silver

Obrázek

globe
Test driver
Test driver

Re: Vztahy ZENY - MUZI ...

Příspěvek od globe » 23.06.2010 16:10

to je masakr 8O .. jak se nekomu muze tohle zplodit v palici :dih:
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford

Obrázek
__FOTOGALERIE__

viperk
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viperk » 23.06.2010 16:28

no nic, hold se budem muset smířit a vypsat pár lejster spojenejch s administrativou :mrgreen: :totlsmile:
Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Obrázek Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Obrázek Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust

petulak
Test driver
Test driver

Příspěvek od petulak » 23.06.2010 17:04

viperk píše:no nic, hold se budem muset smířit a vypsat pár lejster spojenejch s administrativou :mrgreen: :totlsmile:
Já jim ta lejstra budu kontrolovat! :bravo22: :bravo22:
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback

viperk
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od viperk » 23.06.2010 17:16

a za ty co to vyplní špatně zrovna zaskakovat, ne :mrgreen: :totlsmile: :totlsmile:
Ex Focus 3dv. , 2.0 16V Trend , r.v. 1998 , Moondust Silver , duplex ulter sport , simota, galerie zde .
Obrázek Ex Focus 3dv. , 1.8 Tdci , r.v. 2003 , Black Metal , Rieger, galerie zde.
Obrázek Focus 3dv. , ST modrá střela, r.v.2006, FOX exhaust

Vitalish
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Vitalish » 23.06.2010 17:24

joo, to vůbec netušíte co se může zrodit v různých hlavách ... a netřeba chodit až do USA, stačí tohle: http://www.feministky.cz/ :dih:

globe
Test driver
Test driver

Příspěvek od globe » 23.06.2010 17:39

Vitalish: jj, tuhle stranku procitam casto .. obcas me pobavi, obcas neskutecne vytoci :cooler: :lol:
Ford Focus 1.8 TDCi 74kw hatch, black edition 100 years Ford

Obrázek
__FOTOGALERIE__

Marťas
Test driver
Test driver

Příspěvek od Marťas » 23.06.2010 19:14

Ani takovato byrokracie me nemuze odradit od kvalitniho sexiku :ble2:
Obrázek
Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW

...uz nic nedovolene neprodavam :P

Vitalish
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od Vitalish » 23.06.2010 23:16

Globe:
já to viděl asi dvakrát a úplně jsem ztratil iluze o některých členkách "něžného pohlaví". Každopádně autorky (může tohle psát ženská?) by potřebovaly nepřetržitou péči statných ošetřovatelů v některém z bohulibých zdravotních ústavů...

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 24.06.2010 07:12

par citací :
Dobrý den,
vzhledem k rozmáhajícímu se oftopiku v diskuzích na tomto internetu se některé ženy v nesnázích nemohou dohledat odpovědi a zbytečně kvůli tomu trpí
nejistotou, depresemi a pocity zoufalství.

Proto jsem se rozhodla založit IM Feministickou poradnu, kde budeme pomáhat slušným lidem v nesnázích, jak si najít cestu skrze obtížné životní
situace, které je mohly potkat.
Zimní gumy totiž vymysleli muži jen proto, aby mohli s námi ženami manipulovat a vnucovat nám jejich pravdy.
V časopisech a pořadech se objevují testy a důkazy o tom, jak mají zimní gumy lepší vlastnosti, kratší vzdálenost při brždění, lepší přilnavost a podobně. Samozřejmě jde o nesmysl, vždyť tyto testy provádí zase jen a pouze muži! Hned vám řeknu proč: všimněte si, že letní guma je na povrchu hladší, což znamená, že se země dotýká větší plochou. Zimní gumy jsou proti tomu hrubší a tím se dotýkají vozovky méně. Jak mi pánové vysvětlí, že guma s menší plochou dotyku může na vozovce lépe brzdit? Nesmysl!

Zimní gumy samozřejmě vymysleli výrobci, aby z nás, reportážemi vystrašených žen, dostali další peníze. Ale to není vše! Muži je vymysleli proto, aby se na našem strachu přiživily ty servisy na gumy. Všimly jste si dámy, že v nich pracují zase jen a pouze muži? Tím nás nutí dvakrát do roka za nimi jezdit a doslova je žádat a prosit, aby nám kola za peníze přezuly! Vše navíc často častují nevybíravými poznámkami a nutí nás, abychom jim na tu rampu najely a vysmívají se nám, když se nám to napoprvé nepovede! A protože ví, že se nechceme ušpinit, ještě nám nabídnou, že nám kola schovají - zase za naše peníze! Kamarádka mi vyprávěla, jak jí jeden takový dokonce při výměně kola koukal lascivně pod sukni!

Ženy nebuďte hloupé a neskočte jim na nesmysly o zimních gumách! Budete jen zbytečně nalévat peníze do kapes mužům!

Eliška
chtěla bych dodat že zákon o zapnutých světlech je zcela nesmyslný nemusíme se divit vždyť ho vymyslel muž.Určite se vám už stalo že jste šli na autě a zapomněli jste zapnout ty zbytečné svítilny a dostali jste za to pokutu ... Proč raději muži policisté nejsou tak inteligentní a neosvětlujou všechny cesty aby nikdo nemusel svítit? Podle mě je to odost užitečnější než utrácet baterii na autě! Určitě se vám už také stalo že jste nemohli nastartovat, kvůli tomu že jste ty světla nechali zapnuté, a museli jste jít k opravarovi (ano opět muž) který vám to opravil za těžké peníze, které bychom mohli využít úplně jinde!Mám pocit že muži vymysleli tento zákon jen proto aby nás mohli zastavovat a koukat nám do podprsenek což je barbarské .. dekuju že jsem se mohla vyjádřit.
bydlím v novém domě, který má dokonce i garáž a já v něm parkuji auto. Než napadl sníh, tak nebylo těžký se dostat do práce nebo z práce, co mi, ale vadí je, že vchod do té garáže je do kopce. Takže když jedu do města, tak musím jet do kopce a když z města, tak opačně. Jenomže teď, jak napadl ten velkej sníh, tak se z garáže nedalo vyjet.

Vchodem jsem ještě projela, ale v tom kopci se to zastavilo. Motor křičel, ale auto jelo hodně pomalu. Silničáři zase neodklidili komunikaci a já nestihnu kvůli nim výhodnou koupi pánve se sendičovým dnem. Dočasně jsem si chtěla pomoct tak, že jsem vzala noviny, položila je před auto a rychle zapálila. Chytla jsem je za roh a táhla po cestě nahoru. Za chvíli shořely a jako na potvoru je taková zima, že ani ten oheň nerozpustil ten led.
Nejsi sama která prožívá trauma se sněhem!To že ti tady úchylové vytýkají že neumíš řídit nebo že dokonce neumíš rozmrazit led na výjezdu z garáže ti
nesmí otrávit život!Já mám se sněhem taky spoustu problémů a nikdo mi nikdy s ničím nepomohl!Třeba jsem si koupila u Vietnamců krásný kozačky a
představ si,že mi v nich hrozně zebou nohy.Když sem to šla reklamovat,tak mi ten rákosník tvrdil že to nejsou kozačky ale sexy vysoký boty k
minisukýnce!Jo,tak já si podle něj eště vezmu minisukýnku,v takový zimě!!!S tou reklamací jsem tedy neuspěla ale vnutil mi důchodky.V těch je mi
docela fajn!

S tou pánvičkou si nedělej hlavu,skus se zúčastnit některého zájezdu s důchodci.Dostaneš oběd,poznáš památky, a pánvičku nebo jinou matraci si tam
můžeš koupit taky za pár šupů! Tak ať se ti daří! Jiřina

uz dost ja uz nemuzu , za chvili vypadnu ze zidle :huraa: :huraa: :huraa: :huraa: :huraa: :huraa: :huraa: :huraa: :huraa: :huraa: :huraa: :huraa:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 24.06.2010 07:35

jeste neco :
obrý den milá Julie a celá redakce,

Studuji vojenskou meteorologii v Brně a jako žena dokazuji, že mám na to, na co má obyčejný muž. Čtu tady články o mužské ignoraci a utlačování, ale nedávno jsem zjistila, že nejde jen o lidské muže!

To jsem si vyšla do parku se učit na neuvěřitelně těžkou zkoušku, kterou skoro nikdo nezvládne, byla bych první žena.

Tam jsem potkala jednoho muže, co se mnou chodil do třídy na prestižním gymnáziu a ten muž se mi tam pořád snažil dostat do mých choulostivých míst. Byla jsem jeho chováním naprosto pohoršena. Bohužel se zastavil a chtěl si povídat. To co jsem musela těch patnáct minut poslouchat, bych nepřála žádné normální ženě. Pořád se vychloubal, že má přítelkyni (služku) i ženu na hraní (taky služku)! Typický muž!!! Ale to, co mělo přijít pak…

Uviděli jsme veverku – určitě ženu (samičku). Krásně si to hopkala ze stromu na strom, nehledala žádnou veverku – muže a pořád se čistila.

V tom jsem opodál zpozorovala holuba – muže (samce). Jak jsem to poznala? On si tam jenom tak zobal to svoje zrní a o nic se nestaral, typický chlap! Ale na ten jeho chlípný pohled nikdy nezapomenu. On tu nevinnou veverku svlékal pohledem z jejího kožíšku, nestyda jeden! Když veverka přihopkala, tak dál zobal zrní, ale jen to fingoval, aby vypadal nenápadně. Veverka už tak hezky nehopkala, spíše vyděšeně pobíhala, když si ho všimla. Jako správná emancipovaná samička pochopila, o co tomu opeřenému chlípníkovi jde! Rychle odskákala, ale ten holub neměl dost! Dokonce zapomněl zobat a div si neukrotil krk, jak se za ní ohlížel! Pořád se na ni díval s chtíčem v těch malých mužských ptačích očích!

Tady vidíte, že nejen muži lidského druhu jsou vyvrhelové! Ale dokonce i mnohem chytřejší stvoření, jako jsou holubi, jsou také takto postiženi!

Pohoršená vysokoškolačka Dana
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

Zuzka
Test driver
Test driver

Příspěvek od Zuzka » 24.06.2010 07:37

Přece není možné, aby tohle myslel někdo vážně :shocked: .Neskutečné.Raději se asi nechám přeoperovat :mrgreen:
Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi,2004,Ghia,modrá Tonic

silverwolf
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silverwolf » 24.06.2010 07:39

néééé, operaci nééé :wallbash:
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Obrázek

Zuzka
Test driver
Test driver

Příspěvek od Zuzka » 24.06.2010 08:18

No jenže já když to čtu, tak se normálně stydím za to, že patřím ke stejnému pohlaví, které splodilo ty hrozné nesmysly :blee:
Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi,2004,Ghia,modrá Tonic

tomason
Test driver
Test driver

Příspěvek od tomason » 24.06.2010 08:22

To je posedlost :irre:
byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI

Odpovědět

Zpět na „Pokec“