Já také budu měnit, koutouče mám vybrané Ate ty drážkované ale desky Ate se mi zdají dost drahé(kolem 2tis!) tak sem se pídil které desky ty kotouče snesou a dopídil sem se k Delphi.....Máte s nimi někdo zkušenosti??????
Ford Focus kombi 1,8i 16V , panther schwarz met.r.v.1999Ghia
fiksa píše:chtěl bych se zeptat kde si mam obědnat dobré brzdové kotouče aby to moc nestálo díky moc za odpovědi
Brzdovy kotouc cca 1000,-Kc/kus. Objednej v blizkosti sveho bydliste v prodejne s nahradnimi dily pro zahranicni auta, meli by ti udelat nabidku.
Tady do eshopu ses dival?
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Mně doporučili ve Fordu že i když si to budu měnit sám abych si koupil ATE. Bavili jsme se o tom skoro půl hodiny, řekl mi že byl v německu ve fabrice na kotouče a prý mají s ATE nejlepší zkušenosti.
Byl jsem na výměně kotoučů i destiček a když jsem se teď koukal, jak je to udělaný, zjistil jsem, že destičky se dotýkají jen asi 1/3 kotoučů. Jsou jakoby zkosené. Je to normální?
martinus píše:Byl jsem na výměně kotoučů i destiček a když jsem se teď koukal, jak je to udělaný, zjistil jsem, že destičky se dotýkají jen asi 1/3 kotoučů. Jsou jakoby zkosené. Je to normální?
1/3 plochy desticek? I po seslapnuti brzdoveho pedalu?
Ford Mondeo Combi 2.0 TDCi 12/2005, 85kW, Diamond White
Me prijde, ze po seslapnuti pedalu to je porad stejny, nejak nepozoruju, ze by se desticky priblizili ke kotoucum. Asi to zajedu dat do origis servisu, at se na to jen mrknou, jestli to je takhle v poradku.