Černé vruty tam mám už rok a spokojenost - někde jsem to tu už psal. Když měním filtr, tak akorát vytočím tři vruty (jeden je origo v hmoždince)a žádné patlání s lepidlem či silikonemBeri píše:to Meda:
taky jsem scháněl příchytku, neměl jsem ji ulomenou, ale pes mi ji sebral ze stolku (když jsem to měl rozebraný) a po týdnu jsme ji našli v boudě. Tak co teď s tím, jsem si řekl (byl jsem teda pěkně nasr*), nakonec jsem to provrtal skrz a našrouboval tam pořádný zapuštěný vrut do dřeva, který dost dobře drží v tom plastu kam se zacvakne příchytka. Na štěstí ten šroub je černý, takže to nevypadá jako pěst na oko. A příště to půjde jednodušejí rozebrat.
Co se týče těch drážek, tak ty jsem si k tomu plastu přilepil dvou složkovým epoxidem a drží taky dobře.
Co znamená revidovaný kryt?stan píše:ja som sa po peripetiach s lepenim a zatekanim rozhodol kupit revidovany kryt A1320538 cena 1454skk, ktory vobec nie je nutne lepit, ta spodna odtokova hrana je hlbsia a na oboch koncoch ukoncena zalomenim, takze prelievanie vody cez tu tenku dierku na starom co vyzera tak amatersky prevrtane uz nehrozi,
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti