Fo-Fo-Wintergames-Slovensko-2007

Moderátor:Quickie
Odpovědět
Hugo72
Junior
Junior

Příspěvek od Hugo72 » 12.10.2007 11:36

jamaka píše:
mehturt píše:
jamaka píše: v BA je snehova kalamita a skolaci maju prazdniny..
Ved aj ja a velmi, aspon sa nenarobili pri odhrnani 10cm snehu na chodniku :lol:
Už som pochopil ako sa dá nahnať počet príspevkov :lol: :lol: :lol: DUPLUJEME :lol: :lol: :lol:
No nič v zlom opakovanie je predsa matka múdrosti :wink:
FF Combi 1,8 TDCI, 85kw, 12/02, K&N air filter, Dark Grey...
Obrázek

Hugo72
Junior
Junior

Příspěvek od Hugo72 » 12.10.2007 11:42

vcedula píše:no, reakcie na moj navrh boli len negativne :cry:

Ja som to bral tak, ze to bude vaznejsie, este aj tema je "winter games" :cry:

A vobec som to nemyslel tak vazne. Len som chcel, aby sme na to celoslovenske stretko isli uz pripraveni, vyskusane moznosti a ty najlepsi by sa mohli porovnat s inymi najlepsimi. Ziadne vazne preteky, len si zajazdit pre potesenie. Lebo fakt, pokial nas bude 20 a kazdy prejde jednou zakrutou napr. 2x a vzdy s rucnou, tak uz 10 pojde po cistom asfalte.

Ale aj tak sa budem tesit, ak sa nieco take zorganizuje.
Neber to tak osobne :wink: je to o tom, že nie každý je tak horlivo súťaživý typ ako Ty. Ale to je v pohode. 8) Ja osobne verím, že by sa Vás nazbieralo dosť a ostatní by sa určite radi pozreli na umenie tých šikovnejších a radi by Vás povzbudzovali.
Ja sa týmto hlásim za čestného predsedu roztlieskavačiek :D :D :D
Obrázek

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 12.10.2007 12:17

jamaka píše:Mam par otazok:

Prva - odkedy byva v BA sneh :)
Druha - no nic ma nenapada.

A inac zaujimave :wink:
naaaaaahodou tuto zimu som mal asi ako jediny fotku s poprasenym autom !! 8) :lol:
a predminulu som mal aj zimne gumy nahodene viac ako dva mesiace !! :lol:

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 12.10.2007 12:23

Hugo72 píše:Ja sa týmto hlásim za čestného predsedu roztlieskavačiek :D :D :D
to aby si si na barle nasadil nejake tlieskacie komponenty... :lol: :lol:
ale dufam, ze uz budes ok a zaradis sa do skupiny sutaziacich !! :wink:

jamaka
Test driver
Test driver

Příspěvek od jamaka » 12.10.2007 12:33

Hugo72 píše: Už som pochopil ako sa dá nahnať počet príspevkov :lol: :lol: :lol: DUPLUJEME :lol: :lol: :lol:
ty ocuvaj, nevyrivaj :) :) kazdy sa raz moze seknut (niekto aj dva a viac krat :) ) A diely si uz pomenil? :)

Kurna, uz ideme asi OT.
3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002

omik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omik » 12.10.2007 12:34

Hugo72 píše:
omik píše:
Hugo72 píše: Omik písal som o tom, že by bolo vhodné nafotiť dané miesto a hodiť to na link aby bolo ľahšie rozohodovanie. Dík za pochopenie. :wink: 8)
no mozno ked budem najblizsie niekedy v polke novembra v martine a nezabudnem na to, tak to nafotim, ale kvoli tomu do martina teraz utekat veru nebudem ;))... Inak neviem ako si to myslel, lebo ja som ten svoj prispevok napisal este pred tebou, takze o tom navrhu s fotenim som v tej dobe nevedel. btw, je to hodne dobry napad...
Máš pravdu tvoj príspevok bol skôr. Tak to ber iba ako kamarátske osobné pripomenutie PO :D :D a k tomu foteniu nedalo by sa to vyriešiť cez toho tvojho kámoša, predsalen z tej Prahy je to trošku ďaleko :oops: :oops: :oops:
kamarat to ma priblizne rovnako daleko, pretoze zije a pracuje striedavo v mnichove a vo viedni :), len viem, ze v zime, ked sme este studovali, tak tam obcas zabehol...
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit 

Hugo72
Junior
Junior

Příspěvek od Hugo72 » 12.10.2007 12:35

No Misoo, nepoteším Ťa dnes mi zložili dlahu a už pajdám bez barlí :) :) :) tak sa tras okrem roztlieskavačiek popreháňam aj Fofíka a :twisted: :twisted: :twisted: tých trofejí si veľa neodvezieš :lol: :lol: :lol:
Nebudem skrývať potešenie, že si si ma zapamätal. (ja viem človeka s barlami si ľahšie všimneš ako bez a ešte keby som bol dlhonohá, okatá, štíhla blondínka :lol: :lol: :lol: ) predsa len ako zelenáč medzi skúsenými Focusákmi mi také povšimnutie pošteklí malú dušičku. Tak ĎAKUJEM BARLÁM na predpis za 5 SK,- ktoré som už dnes odovzdal. Už aby bol ten zraz a ja prídem na mojom "Strojčeku" (po víkende snáď konečne hodím aj fotky na web)
Naposledy upravil(a) Hugo72 dne 12.10.2007 16:29, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

omik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omik » 12.10.2007 12:36

vcedula píše:
omik píše: vcedula, mne sa tam chce trepat z prahy ;). Aj do blavy by som kvoli tomu prisiel... ja som tuto misoo-vu snahu bral skor ako pokus o nejaky zraz so spestrenim... Ak by si z regionalneho kola postupil (o tom moc nepochybujem podla tych videi.. ;) ), tak uz by si napr. do mt siel, alebo by to zase bolo o tom, ze sa ti nechce kvoli jazdeniu na snehu ist do martina?
uz som pisal, ze som to povodne bral tak trocha vaznejsie :wink: Ak to bude brane ako stretko, tak s tym nemam problem a pridem asi aj do Kosic :wink: Len som chcel poukazat na to, ze ak by sme to chceli vyhodnocovat, tak by o poradi velmi rozhodovala kvalita trate. Ale len tak sa stretnut, zajazdit si a pobavit sa mi nerobi problem.
ja som vedel, ze nesklames ;)...

Hugo72
Junior
Junior

Příspěvek od Hugo72 » 12.10.2007 12:36

omik píše:
Hugo72 píše:
omik píše: no mozno ked budem najblizsie niekedy v polke novembra v martine a nezabudnem na to, tak to nafotim, ale kvoli tomu do martina teraz utekat veru nebudem ;))... Inak neviem ako si to myslel, lebo ja som ten svoj prispevok napisal este pred tebou, takze o tom navrhu s fotenim som v tej dobe nevedel. btw, je to hodne dobry napad...
Máš pravdu tvoj príspevok bol skôr. Tak to ber iba ako kamarátske osobné pripomenutie PO :D :D a k tomu foteniu nedalo by sa to vyriešiť cez toho tvojho kámoša, predsalen z tej Prahy je to trošku ďaleko :oops: :oops: :oops:
kamarat to ma priblizne rovnako daleko, pretoze zije a pracuje striedavo v mnichove a vo viedni :), len viem, ze v zime, ked sme este studovali, tak tam obcas zabehol...
Kurňa , kurňa to je pech. Tak aspoň približne povedz kde to je a možno skúsim niečo ja. :wink:
Obrázek

mehturt
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mehturt » 12.10.2007 12:38

omik píše:kamarat to ma priblizne rovnako daleko, pretoze zije a pracuje striedavo v mnichove a vo viedni :)
to je ten Jan z telky? :D
2013 Focus kombi
bolo: 2007 Focus kombi 1.6 Ti-VCT Ghia-X
Obrázek

Hugo72
Junior
Junior

Příspěvek od Hugo72 » 12.10.2007 12:42

jamaka píše:
Hugo72 píše: Už som pochopil ako sa dá nahnať počet príspevkov :lol: :lol: :lol: DUPLUJEME :lol: :lol: :lol:
ty ocuvaj, nevyrivaj :) :) kazdy sa raz moze seknut (niekto aj dva a viac krat :) ) A diely si uz pomenil? :)

Kurna, uz ideme asi OT.
Ak si dobre pamäätáš na zraze som bol s dlahou na nohe a s barlami. NO DNES mi to konečne zložili, aj keď žiadna sláva. Bude trvať trošku dlhšie kým to celé rozchodím. Budúci týždeň som ešte PN budem chodiť na rehábku. Ale v sobotu by som chcel vymeniť aspoň ten olejček. :wink: A ako som pred chvíľkou písal Misoovi konečne nafotiť CAR a hodiť na web. 8)
Obrázek

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 12.10.2007 13:17

Hugo72 píše:No Misoo, nepoteším Ťa dnes mi zložili dlahu a už pajdám bez barlí :) :) :) tak sa trast okrem roztlieskavačiek popreháňam aj Fofíka a :twisted: :twisted: :twisted: tých trofejí si veľa neodvezieš :lol: :lol: :lol:
Nebudem skrývať potešenie, že si si ma zapamätal. (ja viem človeka s barlami si ľahšie všimneš ako bez a ešte keby som bol dlhonohá, okatá, štíhla blondínka :lol: :lol: :lol: ) predsa len ako zelenáč medzi skúsenými Focusákmi mi také povšimnutie pošteklí malú dušičku. Tak ĎAKUJEM BARLÁM na predpis za 5 SK,- ktoré som už dnes odovzdal. Už aby bol ten zraz a ja prídem na mojom "Strojčeku" (po víkende snáď konečne hodím aj fotky na web)
tak gratulujem k oslobodeniu, uz sa tesim na preteky !! :twisted: soferoval by som, az sa trasiem !! :lol:
to mi pripomina, ze by som svoje barle mohol vratit... mam ich doma uz vyse roka... :oops: :lol:
ja a skuseny focusak ?? diky za kompliment, ale su tu ini harcovnici co sa fakt vyznaju, ja tu mozno len vela klabosim... :wink:

martinsk
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od martinsk » 12.10.2007 13:32

Ja sa hlásim k tým roztieskávačkám, dúfam že Hugo72 ako predseda roztlieskávačiek nájdeš nejaké pekné. :wink:
Focus combi, TDCi, 6/2004, 85 kW,Ghia, Machine Silver   Obrázek

omik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omik » 12.10.2007 13:52

Hugo72 píše: Kurňa , kurňa to je pech. Tak aspoň približne povedz kde to je a možno skúsim niečo ja. :wink:
malo by to vraj byt niekde pri kostanoch nad turcom....

omik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omik » 12.10.2007 13:53

mehturt píše:
omik píše:kamarat to ma priblizne rovnako daleko, pretoze zije a pracuje striedavo v mnichove a vo viedni :)
to je ten Jan z telky? :D
tak teraz vobec netusim o com vravis....

Odpovědět

Zpět na „Srazy - Slovensko“