Momentalne ma napada miesto konania v BA pri dostihovej drahe, alebo za Jarovcami (vcedula vie), pripadne navrhnite. Zirafak, ako je to v zime s tym velkym parkoviskom pri "kruhacoch", dalo by sa ?
Co vy na to, bol by zaujem

Parkovisko pri dostihovke prakticky nonstop okupuju autoskoly. Za Jarovcami? Nemyslis za Cunovom pri hradzi ten asfaltovy plac? To by slo. Pripadne este parkovisko pri Iuvente v Dubravke.misoo píše: Momentalne ma napada miesto konania v BA pri dostihovej drahe, alebo za Jarovcami (vcedula vie), pripadne navrhnite.
Tak to si ma zarmútil s tým, že všetky ceny skončia u Teba. Tak aspoň o cenu za najväčšieho postaveného snehuliaka by si sa mohol podeliťTripleJay píše:To by bolo superUrcite by som sa rad zucastnil a samozrejme aj prispel na nejake tie ceny, bo vsetky skoncia u mna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Len aby bol sneh, posledne roky to je tragicke, akurat Blava je v tom specialna ze z nicoho nic napadne 30 cm a cestari nevedia chudaci co od radosti![]()
Vďaka zoberiem aj celú rodinu, aby mi tú cenu nevyfúkol niekto inýTripleJay píše:Hugo72 píše:Tak to si ma zarmútil s tým, že všetky ceny skončia u Teba. Tak aspoň o cenu za najväčšieho postaveného snehuliaka by si sa mohol podeliť![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry, som nejaky nenazrany, ceny za fyzicku namahu rad prenecham![]()
![]()
![]()
Omik písal som o tom, že by bolo vhodné nafotiť dané miesto a hodiť to na link aby bolo ľahšie rozohodovanie. Dík za pochopenie.omik píše:do tohoto by som s nadsenim isiel, misoo. skvela myslienka, len organizacia v BA je diskutabilna prave kvoli snehu. Co takto niekde v Martine?Tam mame dokonca aj jedno nevyuzivane letisko, kam jeden kamos chodieva pravidelne, ja som tam este nebol, chodim inde
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti