Fo-Fo-Wintergames-Slovensko-2007

Moderátor:Quickie
Odpovědět
misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Fo-Fo-Wintergames-Slovensko-2007

Příspěvek od misoo » 11.10.2007 13:46

Co keby sme zorganizovali nejake zimne "hry". Myslim to tak, ze ked nasnezi, vybrali by sme nejake parkovisko alebo volny priestor, postavili trat z pneumatik a jazdili na cas. Pripadne mozu byt aj ine discipliny, ako napr. sutaz o najkrajsi drift, testy pneumatik v brzdeni a podobne... Sutazilo by sa o symbolicke ceny, na ktore by sme sa spolocne poskladali.
Momentalne ma napada miesto konania v BA pri dostihovej drahe, alebo za Jarovcami (vcedula vie), pripadne navrhnite. Zirafak, ako je to v zime s tym velkym parkoviskom pri "kruhacoch", dalo by sa ?
Co vy na to, bol by zaujem :?:

TripleJay
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TripleJay » 11.10.2007 13:54

To by bolo super :P Urcite by som sa rad zucastnil a samozrejme aj prispel na nejake tie ceny, bo vsetky skoncia u mna 8) :wink: :oops: :lol: :lol: :lol:

Len aby bol sneh, posledne roky to je tragicke, akurat Blava je v tom specialna ze z nicoho nic napadne 30 cm a cestari nevedia chudaci co od radosti :roll: :lol:

Glip
Nováček
Nováček

Re: Fo-Fo-Wintergames-Slovensko-2007

Příspěvek od Glip » 11.10.2007 14:13

misoo píše: Momentalne ma napada miesto konania v BA pri dostihovej drahe, alebo za Jarovcami (vcedula vie), pripadne navrhnite.
Parkovisko pri dostihovke prakticky nonstop okupuju autoskoly. Za Jarovcami? Nemyslis za Cunovom pri hradzi ten asfaltovy plac? To by slo. Pripadne este parkovisko pri Iuvente v Dubravke.
Ford Focus II kombi Collection X / 1,6 Duratec-16V 74kW / r.v. 2007 / Ocean Blue
Obrázek

Hugo72
Junior
Junior

Příspěvek od Hugo72 » 11.10.2007 14:14

TripleJay píše:To by bolo super :P Urcite by som sa rad zucastnil a samozrejme aj prispel na nejake tie ceny, bo vsetky skoncia u mna 8) :wink: :oops: :lol: :lol: :lol:

Len aby bol sneh, posledne roky to je tragicke, akurat Blava je v tom specialna ze z nicoho nic napadne 30 cm a cestari nevedia chudaci co od radosti :roll: :lol:
Tak to si ma zarmútil s tým, že všetky ceny skončia u Teba. Tak aspoň o cenu za najväčšieho postaveného snehuliaka by si sa mohol podeliť :lol: :lol: :lol: :lol:
FF Combi 1,8 TDCI, 85kw, 12/02, K&N air filter, Dark Grey...
Obrázek

omik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omik » 11.10.2007 14:20

do tohoto by som s nadsenim isiel, misoo. skvela myslienka, len organizacia v BA je diskutabilna prave kvoli snehu. Co takto niekde v Martine? :) Tam mame dokonca aj jedno nevyuzivane letisko, kam jeden kamos chodieva pravidelne, ja som tam este nebol, chodim inde ;)
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit 

TripleJay
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TripleJay » 11.10.2007 14:21

Hugo72 píše:Tak to si ma zarmútil s tým, že všetky ceny skončia u Teba. Tak aspoň o cenu za najväčšieho postaveného snehuliaka by si sa mohol podeliť :lol: :lol: :lol: :lol:
:oops: :oops: :oops:

Sorry, som nejaky nenazrany, ceny za fyzicku namahu rad prenecham :wink: :lol: :lol: :lol:

Hugo72
Junior
Junior

Příspěvek od Hugo72 » 11.10.2007 14:26

To Misoo:
Zujímavý nápad. Súhlas. ZFH - Zimné Focusovské Hry .....O.K. :wink: na Slovensku po slovensky!!! :lol: Vidím, že si skúsený organizátor a máš kopec nápadov a energie. Tak nech Ti to vydrží.
A nevybavil by si letisko v Blave :lol: :lol: :lol: ? To by bolo miesta na drift a pod... 8O samozrejme žartujem. Myslím, že na rozhodnutie kde by to mohlo byť je ešte dosť času. Predsa budeme musieť počkať na nejaký ten sneh.
A teraz návrh keďže toho času máme ešte haba kuk. Pre ľahšie rozhodovanie ostatných každý kto bude chcieť navrhnúť miesto nech ho doloží fotodokumentáciou. Aby každý videl o čo ide. Čo poviete ostatní..... :?: :?: :idea:
Obrázek

Hugo72
Junior
Junior

Příspěvek od Hugo72 » 11.10.2007 14:27

TripleJay píše:
Hugo72 píše:Tak to si ma zarmútil s tým, že všetky ceny skončia u Teba. Tak aspoň o cenu za najväčšieho postaveného snehuliaka by si sa mohol podeliť :lol: :lol: :lol: :lol:
:oops: :oops: :oops:

Sorry, som nejaky nenazrany, ceny za fyzicku namahu rad prenecham :wink: :lol: :lol: :lol:
Vďaka zoberiem aj celú rodinu, aby mi tú cenu nevyfúkol niekto iný :lol: :lol: :lol: všetci budú makať ja im dám........
Obrázek

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 11.10.2007 14:50

hej hej, to miesto to boli iba moje napady a myslel som ten plac pri hradzi pri Cunove :)
samozrejme ak ma niekto akykolvek napad, tak sem s nim. ten omikov s letiskom pri martine nevyzera vobec zle, hlavne koli mnozstvu snehu. to sak uvidime az za pochodu, kedze jeden vikend moze byt snehu fura a na druhy to uz moze byt roztopene... bude to asi tazke dohodnut nejako vopred, ale nic sa neda robit, musime to skusit. a kde je vola, tam je cesta !! :lol:
diky za pochvaly, ale nesnazim sa nieco organizovat, len som chcel rozprudit debatu a ak by sme sa dohodli, tak bude fajn :wink:
s tymi cenami klidek, bo vsetky beriem ja !! :twisted: :lol: :wink:

vcedula
.
.

Příspěvek od vcedula » 11.10.2007 18:11

Super napad :!: isiel by som aj ja. Len mam zopar pripomienok:

1. nechce sa mi trepat do Martina kvoli tomu, ze tam budeme jazdit na snehu
2. ked nas do Martina pride zasa cca 20, tak si nikto z nas poriadne nezajadi

Ja by som navrhoval regionalne sutaze, najlepsich x (povedzme 2, podla toho kolko by bolo regionov) by postupovalo a celorepublikove finale na koniec. Lebo ked sa postavi trat, tak si ju musis aj vyskusat a natrenovat. Ked by 20 ludi trenovalo na jednom okruhu, tak kezdy prejde len raz a je po trati :cry:

Samozrejme, ak by napr. v BA nebol sneh, tak by sa BA sutaz konala inde.

Co vy na to ? Kedze sa bude jazdit na snehu, tak vykon auta nehra skoro ziadnu rolu, takze mozme sutazit aj slabsi so silnejsimi.

Celkovo velmi vitam tuto snahu. Este raz, super napad, misoo.
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body

Hugo72
Junior
Junior

Příspěvek od Hugo72 » 11.10.2007 19:15

To Vcedula:
dobré pripomienky. No ako si to predstavuješ v detailoch v reále? To by akože pre objektivitu chodili "rozhodcovia" vždy z iného regiónu alebo ako :?: Potom ako by mala vyzerať trať /keď nie rovnako aspoň podobné a aj rovnako dlhé by mali byť/
A kto vie čo ešte....
Môj názor je taký, že nejde predsa o preteky, ale o to aby sme sa stretli. Súťaž je v tomto prípade druhoradá a mala by byť iba spestrením. Nemyslíš :wink:
Počkáme na ďalšie názory a potom dáme hlasovať. O.K.?
Obrázek

Hugo72
Junior
Junior

Příspěvek od Hugo72 » 11.10.2007 19:17

omik píše:do tohoto by som s nadsenim isiel, misoo. skvela myslienka, len organizacia v BA je diskutabilna prave kvoli snehu. Co takto niekde v Martine? :) Tam mame dokonca aj jedno nevyuzivane letisko, kam jeden kamos chodieva pravidelne, ja som tam este nebol, chodim inde ;)
Omik písal som o tom, že by bolo vhodné nafotiť dané miesto a hodiť to na link aby bolo ľahšie rozohodovanie. Dík za pochopenie. :wink: 8)
Obrázek

TripleJay
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TripleJay » 11.10.2007 20:06

To vcedula:
Suhlasim s Hugom... Podla mna ja je to tiez len spestrenie a hlavne "kvality" by sa ukazali ked kazdy ma rovnaku trat, rovnake podmienky a hlavne tu trat vidi prvykrat :wink: A keby bol dostatocny priestor, tak aj 20 aut by podla mna bolo v pohode, predsa by to bol (tipujem) nejaky slalom, ktory by trval hore-dole max tak mozno vyse minuty-dvoch a tam by s casom nebol problem... Proste kazde auto si to 2-3x prejde cvicne, potom 2-3x ostre merane casy a hotovo... :arrow:
Ale je to vsetko otazka dohody, pocasia, miesta a x dalsich prvkov, ktore vylezu casom, ale verim ze nieco zbuchame a dobre sa zabavime, popripade aj nieco naucime :wink:

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 11.10.2007 21:41

som rad, ze su navrhy a pripomienky, len tak dalej ! :wink:
osobne vidim tie jazdy skor ako spestrenie ako nejake seriozne preteky.
tiez si myslim, ze raz za zimu by sa mohlo spravit aj celoslovenske. regionalnych si kazdy moze spravit kolko chce, minimalne my dvaja si urcite dame tuto zimu aspon desat :D :wink:
no na tie by som navrhol zalozit potom zvlast vlakna aby sa to nemiesalo kedze ide o odlisne udalosti.

a napadla ma este jedna disciplina : 0-40-0 kto to zvladne na kratsom useku

TripleJay
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TripleJay » 11.10.2007 22:19

misoo píše:a napadla ma este jedna disciplina : 0-40-0 kto to zvladne na kratsom useku
Ja s dieslom a bez trakcie sa hlasim ako porazeny :roll: :lol:

Odpovědět

Zpět na „Srazy - Slovensko“