tak bohužel je tam i ta bakuleBrehowicz píše:Harmoniku má ,ale bakuli na zásobním ne
a ví někdo přesně co tam má být? jaké pružiny a kolik stojí?Rumcajs1 píše:Nebo to udělat tak jako už spousta lidí ... dát klasický tlumiče a k tomu i pružiny (a nebo rovnou snížený pružiny)
ok, díkyRumcajs1 píše:zkrátka klasický pružiny pro klasický tlumiče.
Zítra ti hodím do zprávy nějaký varianty
tak sjme skončili na tom že mám MK iVRumcajs1 píše:zkrátka klasický pružiny pro klasický tlumiče.
Zítra ti hodím do zprávy nějaký varianty
Jestli jsi ještě nekoupil, tak bych si to možná ještě rozmyslel. Kayaby Excel-G jsem měl na 3 autech, první na Civicu (dával jsem tam přední), druhý na Focusu (dával jsem přední i zadní) a třetí na Mondeu (předchozí majitel dával zadní). Nemůžu říct, že by to byl průser, že by ses na tom měl zabít. Fungujou, ale zvlášť ty levný, co nejspíš pocházejí z polskýho trhu, jsou až moc tvrdý, nepohodlný a trochu odskakujou. Když jsem je měl na Civicu, byl jsem ještě hodně spokojenej, ale to bylo z normálního obchodu. Ty na Focusu už byli poláci a na mondeu jakbysmet. A na Mondeu už rosily a byly tam od předchozího majitele relativně nedávno. Příště možná zkusím zainvestovat víc.Jindraktm píše:Tak jsem byl předevčírem na testu podvozku na těch pneumatických deskách a podvozek mám bez vůlí,bez jedinýho problému,kromě zadních tlumičů,který mám už horší(už od února co jsem to auto koupil) Takže mě čeká taky výměna a po pročtení tohoto tématu asi zvolím KayabyNašel jsem za dobrou cenu tyhle http://www.pietro-eshop.cz/katalog/kata ... -kombi_435 Opravdu teda vydrží aspoň pár let? Příští tyden objednávám...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti